Ολοκληρώθηκε με επιτυχίες ο χειμερινός κύκλων αγώνων των κολυμβητών της ΝΕΡΟ

 

Οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδας 2018 τελείωσαν, κλείνοντας τον χειμερινό κύκλο αγώνων. 

Για τους νέους κολυμβητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης: Αρχοντούλα Ζέκου, Μαριαλένα Κενανίδου, Αλεξάνδρα Φιλίππου, Χρίστος-Ταξιάρχης Ντωνές, αυτή ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που τους γέμισε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουν με περισσότερη όρεξη για το μέλλον.

Επίσης, παρόλο που συμμετείχαν για πρώτη φορά, παρουσίασαν εξαιρετική εμφάνιση βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις, πετυχαίνοντας και πλασαρίσματα στην βαθμολογούμενη οκτάδα. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Μαριαλένα Κενανίδου στα αγωνίσματα 400 μέτρα ατομικής.

Οι υπόλοιποι οκτώ έμπειροι πλέον αθλητές της Ένωσης με τις επιδόσεις που πραγματοποίησαν, βελτίωσαν τις ατομικές και φετινές τους επιδόσεις και βελτίωσαν τις θέσεις τους στην βαθμολογούμενη οκτάδα. 

Ο λόγος για τους Αντώνη Κουτσούμπα, Παρασκευή Κάλτσου, Σοφία Ουρεϊλίδου, Ιωάννα Πούλιου, Σεβαστή Σαπρανίδου, Χριστίνα Τσιπλάκη, Φίλιππο Θεοφιλόπουλο και Δημήτρης Βαρσαμίδης.

 Ιδιαίτερες στιγμές ήταν τόσο η πρώτη και δεύτερη θέση του Αντώνη Κουτσούμπα στα ομαδικά αγωνίσματα 4×100 μέτρα ομαδικής μικτής και 4×100 μέτρα ομαδικής όσο και η δεύτερη και  τρίτη θέση του Δημήτρη Βαρσαμίδη στα αγωνίσματα 100 και 200 ελεύθερο. 

Για άλλη μια φορά, προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ατομικό επίπεδο που θα τους βοηθήσουν να διορθώσουν τις ελλείψεις και τις παραλείψεις μέσα από τις προπονήσεις στο επόμενο διάστημα.