Super League: Χωρίς Φλίσκα στο ΟΑΚΑ η Ξάνθη, με Μασούντ η ΑΕΚ! Οι αποστολές των δυο ομάδων

 

Την έκπληξη θα προσπαθήσει να κάνει η Ξάνθη στο κυριακάτικο (18/2, 17.15) ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θρακιώτες κυνηγούν την 5η θέση και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο (17/2) και τον Φλίσκανα τίθεται νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Λουσέρο για τον Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΑΟΞ: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Σιλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μπρίτο, Ορφανίδης.

Από την άλλη στην ΑΕΚ ξεπέρασε την ίωση ο Ιρανός μεσοεπιθετικός της Μασούντ στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον δικέφαλο.

Η Ένωση ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/2) την προετοιμασία της και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Απόντες οι τραυματίες Κονέ και Λόπες, ο τιμωρημένος Μπακάκης καθώς και ο Τσόσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ : Μπάρκας, Τσιντώτας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.