Γ’ Εθνική: Με τεσσάρα επί της Καρπερής έκαναν «δώρο» την παραμονή στον εορτάζοντα πρόεδρο Ηλία Κοτόπουλο οι παίκτες του Αβάτου

 

Στον πρόεδρο Ηλία Κοτόπουλο που είχε τα γενέθλια έκαναν το καλύτερο δώρο οι παίκτες του Αρη Αβάτου μετα το ξεσπασμα στο δευτερο μέρος επί του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής.και την ευρεία νίκη με 4-0 που σε μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Καρπερής, χρειάστηκαν δύο εύστοχα πέναλτι του Αντώνη Χαριτίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το πρώτο το κέρδισε ο Γκέκας που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης, το δεύτερο ο Πάρης Κοτόπουλος που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Λαζαρίδη και μάλιστα με δυνατό σουτ έγραψε και το 3-0 πριν την συμπλήρωση μιας ώρας καθαρού παιχνιδιού. Το τελικό 4-0 έγραψε στο 70′ ο Κελεσιάδης μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Δόντσου.

Μέχρι να συμβεί αυτό, πάντως, είχε προκληθεί μια μικρή ανησυχία στους φίλους του Αβάτου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Φελώνης καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή και την υπεροχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Μπίτση να κάνει δύο επελάσεις σε διάστημα τεσσάρων λεπτών αλλά να τον σταματά και τις δυο φορές ο Αμουτζάκης.

Η Καρπερή μετά από αυτό το αποτέλεσμα δείχνει να αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία αφού παρέμεινε στην τελευταία θέση σε αντίθεση με τον Άρη Αβάτου που σκαρφάλωσε 5ος και είναι τέσσερις πόντους πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ψωμόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Τσακίρη και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Ταχτσίδης, Παπαδιώτης, Δόντσος, Γκέκας, Ευθυμιάδης (66′ Βαφειάδης), Λαζαρίδης (25′ λ.τρ. Κοτόπουλος), Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης (62′ Κελεσιάδης)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Μπρόκος, Παπανικολάου, Νέδος, Ζάντσιος, Μάνος (73′ Μόσχος), Νικολίτσας, Τουνουσίδης (62′ Σελαλματζίδης), Μπίτσης, Κούτλας (66′ Γκλαβίνης), Μαυρουδής, Μπάρδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ