Γ’ Εθνική: Πέταξε ψηλά ο Αετός στο Οφρύνιο χωρίς να μπορεί να τον ακολουθήσει αυτός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Ένα πολύ κακό παιχνιδι πραγνατοποίησε μετά από καιρό η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε εύκολα στο Οφρύνιο από τον Αετό Ορφανού με 3-1.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο 35λεπτο όπου το σκορ ήταν ήδη 3-0 για τους γηπεδούχους. Το σκορ άνοιξε μόλις στο τρίτο λεπτό ο  Ρίντα με τον Δούμπλατζη να κάνει με πέναλτι το 2-0 με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Στο 35′ ο Ελέζι με τρομερό σουτ έγραψε το το 3-0 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Η Δόξα απείλησε με τον Λαζαρο Στοίνοβιτς που είχε απ’ ευθείας φαουλ στο δοκαρι του Μώραλη περίπου στο ημίωρο και προς το τέλος του ημιχρόνου μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ανυφαντάκης. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους και έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ενα μετριο παιχνιδι με τους καβαλιώτες να κάνουν συντηρηση δυναμεων και με την Δοξα να απειλει με μακρινα σουτ.

Πλέον 5 αγωνιστικές πριν το τελος, η ομαδα της Ροδόπης την επόμενη εβδομαδα υποβιβαζεται και μαθηματικά σε περίπτωση είτε που δεν νικήσει είτε που ακόμα και αν νικήσει, ο Ορφεας νικήσει το Άβατο στο ντερμπι της Ξάνθης, ενω ο Αετός βρίσκεται 6 βαθμούς κατω από το πρωτοπόρο Παραλίμνι και ελπίζει μαθηματικά σε άνοδο.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Μώραλης, Ζαρωτιάδης, Κάπατζης, Μήτας, Σταμάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Δούμπλατζης, Σαλπιγγίδης, Ρίντα.

ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ: Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Πλασταράς, Μίλερ, Γάιδας, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Κοσίης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ