LIVE όλοι οι αγώνες για τα ημιτελικά των Κυπέλλων σε ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες που διεξάγονται για τα ημιτελικά των Κυπέλλων ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης από τους οποίους θα προκύψουν και τα ζευγάρια των τελικών των διοργανώσεων στους τρεις νομούς της Θράκης.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να πληροφορηθείτε τις επόμενες ώρες την εξέλιξη στους πέντε αγώνες που διεξάγονται σήμερα για τα ημιτελικά των Κυπέλλων και στους τρεις νομούς της Θράκης και μέχρι την ανάδειξη των ζευγαριών των φετινών τελικών σε κάθε νομό.

Ωρα 13:20  Οι ημιτελικοί σε ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Θράκης ξεκινούν στις 14:30 ενώ μισή ώρα πιο μετά θα έχουμε έναρξη και στα δύο παιχνίδια για την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 13:24  Ξεκινώντας από τον Έβρο, η Θράκη Φερών αντιμετωπίζει την ΠΑΕ Νίψας, για πολλούς μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, σε νοκ άουτ παιχνίδι στις Φέρες. Ο νικητής θα αναδειχθεί νικητής του Νοτίου Ομίλου (αφού το Κύπελλο διεξήχθη σε δυο ομίλους, Βόρειο και Νότιο, λόγω της μεγάλης έκτασης του Νομού) και θα αποτελέσει τον ένα φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Ωρα 13:28  Ο άλλος είναι ήδη γνωστός εδώ και αρκετές ημέρες και πρόκειται για τον Ορέστη Ορεστιάδας, που νίκησε στον τελικό του Βορρά την εκπρόσωπο του Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα και περσινή πρωταθλήτρια και κάτοχο του τροπαίου ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ωρα 13:31  Οπως προαναφέρθηκε, το ματς Φέρες – Νίψα ξεκινά στις 14:30 με διαιτητές τους Σιβούδη, Σουβαρά και Ουζουνίδη. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και πέναλτι.

Ωρα 13:36  Στην γειτονική ΕΠΣ Θράκης ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως για τον έναν από τους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς που διεξάγονται και ξεκινούν επίσης την ίδια ώρα, στις 14:30 το μεσημέρι.

Ωρα 13:40  Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου φιλοξενεί την Δόξα Προσκυνητών. Στο πρώτο ματς οι Προσκυνητές είχαν νικήσει με το ρευστό 2-1 και στο παιχνίδι αυτό θα πάνε χωρίς την ψυχολογία με το μέρος τους, μετά την ήττα από το Σιδηροχώρι στο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 13:44 Ο Ίασμος απο την πλευρά του, εκ των φαβορί για τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, θέλει να προκριθεί ξανά σε τελικό και ελπίζει ότι θα πετύχει την πολυπόθητη νίκη.

Ωρα 13:47  Προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη με δυο γκολ διαφορά αλλά και με 1-0, ενώ σε περίπτωση επικράτησης με 2-1 το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Οι Προσκυνητές προκρίνονται με οποιαδήποτε δική τους νίκη, ισοπαλία ή ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά, εφόσον όμως έχουν πετύχει δύο τέρματα.

Ωρα 13:49  Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Χαρίτση.

Ωρα 13:55  Επίσης έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Δόξα Γρατινής που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 2-0 και έχουν βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, δεδομένου ότι τις δυο ομάδες χωρίζει και μια κατηγορία.

Ωρα 13:59  Το Σιδηροχώρι που προέρχεται και από την επεισοδιακή νίκη επί των Προσκυνητών για την Γ’ Εθνική προκρίνεται στον τελικό με οποιαδήποτε νέα νίκη του, ισοπαλία ή ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Ωρα 14:03  Η Γρατινή για να προκριθεί πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ και να έχει διαφορά δύο τερμάτων και πάνω, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει με 2-0 το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δρακίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Ωρα 14:07  Ζευγάρι τελικού αναδεικνύεται όμως και στην Ξάνθη με τις δύο επαναληπτικές ημιτελικές αναμετρήσεις, που σε αντίθεση με τους άλλους δύο νομούς του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μισή ώρα αργότερα, στις 15:00.

Ωρα 14:11  Το ένα παιχνίδι είναι βέβαια καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά και το δεύτερο έχει ξεκάθαρο φαβορί. Στο γήπεδο Φελώνης θα γίνει η αναμέτρηση Εχίνος Σπορ – Άρης Αβάτου με τυπικά γηπεδούχο τον Εχίνο που πριν δυο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο είχε ηττηθεί με 6-0 από τον περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο, οπότε όλου αντιλαμβάνονται ότι η αναμέτρηση έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Ωρα 14:13  Διαιτητής ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Πασχαλίδη Α. και Πασχαλίδη Γ. ενώ έχει οριστεί και τέταρτος, ο Χρυσέλης.

Ωρα 14:17  Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Ξάνθης ο Ορφέας υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ την Ασπίδα, έχοντας όμως σαφές πλεονέκτημα μετά την καθαρή νίκη του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο ΔΑΚ Ξάνθης πριν 15 μέρες.

Ωρα 14:20  Για να προκριθεί η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον τρία γκολ μέσα στο γήπεδο του Ορφέα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι τις ομάδες χωρίζει και μια κατηγορία.

Ωρα 14:22  Διαιτητές έχουν οριστεί οι Ανεστίδης, Ζαφειρίου, Καραλευθέρης με τέταρτο τον Κωνσταντινίδη.

Ωρα 14:25  Σε πέντε λεπτά ξεκινούν τα παιχνίδια σε Έβρο και Ροδόπη και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε τους χορηγους που έχουμε για αυτήν την περάδοση.

Ωρα 14:30  Ξεκινούν τα ματς, μεγάλος χορηγός στην μετάδοση των οποίων είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:38 Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:42  Γκολ στον Ίασμο από Προσκυνητές. Σκόρερ ο Σιχλοιμίρης που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ, βάζοντας βάσεις πρόκρισης στους φιλοξενούμενους. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 0-1

Ωρα 14:46  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση των ημιτελικών για τα Κύπελλα και ειδικά αυτό της ΕΠΣ Θράκης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:49  Γκολ στις Φέρες για την τοπική Θράκη. Σκόρερ ο Φάνης Πολίδης λίγο πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, που ανοίγει το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα στον τελικο του Νοτίου Ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου. Θράκη Φερών – ΠΑΕ Νίψας 1-0 

Ωρα 14:51  Γκολ στον Ίασμο για την Δόξα Προσκυνητών. Ο Βάσκος σκόρερ του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας ε την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, που δείχνει να κλειδώνει πλέον την πρόκρισή της στον τελικό. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 0-2

Ωρα 14:55  Γκολ στον Ίασμο για τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο Ρομπέρ τέσσερα λεπτά μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του, μειώνει το σκορ. Στο 24′ έχουμε φτάσει, δηλαδή μόλις περάσαμε τα μισά του πρώτου μέρους και ήδη το ματς είναι όβερ. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 1-2

Ωρα 14:58  Στο ΔΑΚ Κομοτηνής δεν έχουμε μέχρι στιγμής σκορ, το μόνο ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ακόμα γκολ.

Ωρα 15:01 Εναρξη των αγώνων αυτή τη στιγμη και για τα ημιτελικά της ΕΠΣ Ξάνθης. Ορφέας – Ασπίδα στο γήπεδο του ΑΟΞ και Εχίνος – Αβατο στην Φελώνη.

Ωρα 15:05  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:08 Γκολ στις Φέρες για την τοπική Θράκη. Σκόρερ ο Αντωνιάδης με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Δείχνει να αποκτά προβάδισμα ασφαλείας η γηπεδούχος ομάδα στο νοκ άουτ παιχνίδι. Θράκη Φερών – ΠΑΕ Νίψας 2-0

Ωρα 15:11  Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το Ν. Σιδηροχώρι. Η γηπεδούχος ομάδα ανοίγει το σκορ με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγωνα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 1-0

Ωρα 15:16  Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το Ν. Σιδηροχώρι. Σκόρερ με πέναλτι ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς τρία λεπτα πριν το τέλος του ημιχρ.ονου. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 2-0

Ώρα 15:17 Πολύ καλή ευκαιρία για την Ασπίδα! Ο Παπαδόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ορφέα μετά την απομάκρυνση των αμυντικών, αλλά ο πορτιέρο του Ορφέα απέκρουσε εντυπωσιακά

Ωρα 15:18  Στον Ίασμο μεγάλη ευκαιρία με τον Ρομπέρ ο οποίος όμως σημαδεύει το δοκάρι και χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωρα 15:20  Λήξη πρώτου μέρους στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 2-0

Ωρα 15:22 Λήξη πρώτου μέρους και στον Ίασμο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα προσκυνητών 1-2

Ώρα 15:24 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ για τον Ορφέα! Ο Γιάννης Καραγκιόζης σκόρερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης 1-0

Ωρα 15:25  Λήξη πρώτου ημιχρόνου στις Φέρες. Βάσεις νίκης – πρόκρισης για την γηπεδούχο ομάδα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Θράκη Φερών – ΠΑΕ Νίψας 2-0

Ωρα 15:27 Γκολ στην Φελώνη για το Άβατο. Ο Κελεσιάδης έχει ανοίξει το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Εχίνος Σπορ- Αρης Αβάτου 0-1

Ωρα 15:28  Στο γήπεδο του ΑΟΞ αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Ορφέας, η Ασπίδα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν έδωσε ο ρέφερι του αγώνα σε ανατροπή του Κατσή εντός της περιοχης του Ορφέα.

Ωρα 15:31 Γκολ στην Φελώνη για το Άβατο. Ετσι και αλλιώς τυπική διαδικασία είναι το ματς, ο Γκέκας σκόρερ πριν το ημίωρο. Εχίνος Σπορ-Αρης Αβάτου 0-2

Ωρα 15:32  Ξεκινούν σιγά σιγά και τα δεύτερα ημίχρονα σε Φέρες, Κομοτηνή και Ίασμο.

Ωρα 15:34  Νεο γκολ στην Φελώνη για το Άβατο. Ο Κελεσιάδης παραβιάζει για δεύτερη φορά ο ίδιος και τρίτη φορά για την ομάδα του την εστία των τυπικά γηπεδούχων. Εχίνος Σπορ – Άρης Αβάτου 0-3

Ώρα 15:37  Στην Ξάνθη, μαθαίνουμε ότι στο Νοσοκομείο θα μεταφερθεί ο βασικός πορτιέρο του Ορφέα, Γιάννης Ρούφος, για να διαπιστωθεί η κατάσταση του, αφού στην αρχή της αναμέτρησης σε μια μονομαχία χτύπησε στο πρόσωπό του και αντικαταστάθηκε.

Ωρα 15:40  Γκολ στην Ξάνθη για την Ασπίδα. Ο Χάρης Κατσής έφυγε στη κόντρα και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο για να φέρει το ματς στα ίσα. Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης 1-1!

Ωρα 15:44  Οσο προλαβαίνουμε γιατί υπάρχει καταιγισμός οπως καταλαβαίνετε, να αναφέρουμε τους άλλους τρεις χορηγούς που έχουμε από την Ξάνθη, αρχής γενομένης από το τη βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:48  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:50 Γκολ για τον Ορφέα στη Ξάνθη! Ο Ιμέρ έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας με ατομική ενέργεια και με καλό σουτ νίκησε τον Χατζηγεωργίου για να βάλει και πάλι μπροστά την ομάδα του. Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης 2-1!

Ωρα 15:52  Ληξη πρώτου μέρους στη Φελώνη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εχινος Σπορ – Αρης Αβάτου 0-3

Ωρα 15:53  Ληξη πρώτου μέρους και στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης 2-0

Ωρα 15:56  Γκολ στις Φέρες για την τοπική Θράκη. Ο Αλέκος Σιδηρόπουλος τριπλασιάζει με πλασέ τα τέρματα των γηπεδούχων και κλειδώνει την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό. Θράκη φερών – ΠΑΕ Νίψας 3-0

Ωρα 16:01  Γκολ στον Ίασμο για τους γηπεδούχους. Σκόρερ ο Ρομπέρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ισοφαρίζει το σκορ. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα προσκυνητών 2-2

Ωρα 16:02  Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τους γηπεδούχους. Δεν έχουμε σκορερ δυστυχώς αλλά το σκορ έχει γίνει Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 3-0

Ωρα 16:03 Γκολ στις Φέρες για την τοπική Θράκη. Ο Τσιπλάκης με κοντινή προβολή από εκτέλε3ση κόρνερ δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη – πρόκριση της Θράκης Φερών στον τελικό απέναντι στον Ορέστη. Θράκη Φερών – ΠΑΕ Νίψας 4-0

Ωρα 16:07  Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την Γρατινή. Πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Γάιδα η φιλοξενούμενη ομάδα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 3-1

Ωρα 16:11 Χορηγός των μεταδόσεων ταπό την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:13  Γκολ στην Φελώνη για τον τυπικά γηπεδούχο Εχίνο. Με τον Καρά μειώνει το σκορ η τυπικά γηπεδούχος ομάδα. Εχινος Σπορ – Αρης Αβατου 1-3

Ωρα 16:15 Στον Ίασμο χάνει ευκαιρίες που δεν χάνονται ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος για να προηγηθεί ενώ διαμαρτύρεται και για πέναλτι που δεν του δόθηκε. Θέλει όμως δυο γκολ για να προκριθεί.

Ώρα 16:16 Γκολ για τον Ορφέα στη Ξάνθη! Ότι δεν κατάφερε πριν ο Ξαντινιδης το έκανε τώρα και ανέβασε τον πήχη του σκορ. Ορφέας Ξάνθης – Ασπιδα Ξάνθης 3-1!

Ωρα 16:18 Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τους γηπεδούχους. Ο Σαμαράς σκόρερ. Ανεβάζει τον δίχτυ του σκορ στο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 4-1

Ώρα 16:19 Νέο γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα! Αυτή τη φορά σκόρερ ο Ιμέρ με πολύ καλο τελειωμα μετα από ωραία ατομική ενέργεια και πασα του Τορομανιδη. Ορφέας Ξάνθης – Ασπιδα Ξάνθης 4-1!

Ωρα 16:22 Στο ΔΑΚ Κομοτηνής έχουμε τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 4-1

Ωρα 16:24 Στον Ίασμο έχουμε λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα προσκυνητών 2-2

Ώρα 16:25 Στην Ξάνθη είχαμε πριν λίγο δοκάρι για τον Ορφέα! Ο Ξαντινίδης, βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε τον Χατζηγεωργίου, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ωρα 16:29 Τέλος του αγώνα στις Φέρες. Με πανηγυρικό τρόπο η τοπική Θράκη προκρίνεται για αντίπαλος του Ορέστη. Τελικό αποτέλεσμα: Θράκη Φερών – ΠΑΕ Νίψας 4-0

Ωρα 16:39  Γκολ στην Φελώνη για το Άβατο. Ο Κελεσιάδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα κάνει το Εχίνος Σπορ – Αρης Αβάτου 1-4

Ωρα 16:42 Νέο γκολ στην φελώνη για το Άβατο. Πάλι με σκόρερ τον Κελεσιάδη. Εχίνος Σπορ – Αρης Αβάτου 1-5

Ώρα 16:45 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Ο Γιάννης Καραγκιόζης διευρύνει τη διαφορά του σκορ! Ορφέας Ξάνθης – Ασπιδα Ξάνθης 5-1!

Ωρα 16:49  Τέλος του αγώνα στην Φελώνη. Τελικό αποτέλεσμα:  Εχίνος Σπορ – Αρης Αβάτου 1-5

Ωρα 16:52  Τέλος του αγώνα και στην Ξάνθη. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης 5-1

Σε λίγο σε ξεχωριστές αναρτήσεις ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες, μιας και πλέον έχουν προκύψει τα ζευγάρια των τελικών και στους τρεις νομούς της Θράκης