ΕΠΣ Ξάνθης: Δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό ο Άρης Αβάτου που απέκλεισε και τον Εχίνο

 

Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης προκρίθηκε για δεύτερη σερί σεζόν ο Άρης Αβάτου που επικράτησε με ευρύ σκορ και στον επαναληπτικό ημιτελικό, του Εχίνου κλειδώνοντας έτσι εύκολα το εισιτήριο του για τον τελικό.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχοντας ήδη κλειδώσει το θέμα πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, όπου είχε κερδίσει με 6-0, στο σημερινό ματς δοκίμασε παίκτες και σχήματα, και παρ’όλο που έπαιξε με αρκετά νεαρά παιδιά κατάφερε να φτάσει και πάλι σε άνετη επικράτηση, με τον πήχη του σκορ να σταματά τελικά στο 5-1.

Για άλλο ένα παιχνίδι έκανε εξαιρετική εμφάνιση ο Κυριάκος Κελεσιάδης που απέναντι στον Εχίνο έκανε… «καρέ» από γκολ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Κελεσιάδης ήταν αυτός που σκόραρε τα δύο πρώτα και τα δύο τελευταία τέρματα της ομάδας του.

Ενδιαμέσως, το τρίτο γκολ του Άρη Αβάτου σκόραρε ο Κοσμάς Γκέκας, ενώ από την άλλη ο Εχίνος είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 στο 51′ με τον Ιντζέ Καρά. Άξιο αναφοράς, πως το παιχνίδι αν και με τυπικά γηπεδούχο τον Εχίνο, τελικά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φελώνης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Εκρέμ Καμπούρ): Ζώης, Μολλά, Χουσμέν, Καδρή Χ, Οσμάν Κεχαγιά, Καμπούρ, Καδρή Α., Κιοσέ, Χατζηχασάνογλου, Ιντζέ Καρά, Δελή.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Εμίνογλου, Μπαργκάν, Τιφτίκης, Μελισσόπουλος, Ταχτσίδης, Τουργαΐδης, Γκέκας,Βαφειάδης, Κουτίνης, Κελεσιάδης, Κοτόπουλος.