ΕΠΣ Θράκης: Μετά το επεισοδιακό ματς για τη Γ’ Εθνική θα παίξουν και τελικό Κυπέλλου Σιδηροχώρι και Προσκυνητές

 

Οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου για την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τις δύο Δόξες που εκπροσωπούν τον Νομό Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα, την Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Οι Προσκυνητές ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι στον Ίασμο και με δυο γκολ στα πρώτα λεπτά, καθάρισαν την υπόθεση προκριση από νωρίς. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά μετά το 2-2 προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-3 η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης είχε νικήσει με 2-1 και είχε το προβάδισμα.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Δόξας Γρατινής και πέρασε στον τελικό με συνολικό σκορ 6-1, αφού οι παίκτες του Ζόραν Στοϊνοβιτς είχαν επικρατήσει με 2-0 και εκτός έδρας. Ο τελικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου αλλά μένει να δούμε το που, αφού η μια ομάδα χρησιμοποιεί ως έδρα το Ενωσιακό και η άλλη το ΔΑΚ.

Οι δυο ομάδες μόλις την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ σε ένα επεισοδιακό ματς για την Γ’ Εθνική με το Σιδηροχώρι να κερδίζει τους Προσκυνητές και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, σε μεγάλο βαθμό να τους παίρνει μαζί του πίσω στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Έχοντας αυτά τα προηγούμενα οι δυο σύλλογοι θα αναμετρηθούν και στον τελικό της 25ης Μαρτίου.