ΕΠΣ Θράκης: Χορταστικό θέαμα, πολλές φάσεις και γκολ αλλά πρόκριση μόνο για τους Προσκυνητές στον Ίασμο

 

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο δυνατά, πέτυχε δυο γκολ πριν καλά καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα και τελικά πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, απέναντι σε έναν μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που είχε σε μεγάλη μέρα για ακόμα μια φορά τον Ρομπέρ αλλά δεν ήταν αρκετός για να του χαρίσει την πρόκριση.

Από λάθος της άμυνας ο Βάσκος ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενούμενων με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου το 2-0 έγινε με τον Σιχλοιμίρη που έγινε κάτοχοε της μπάλας από μπροστινή μπαλιά του Τρίχα, προχώρησε και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Άμεση ήταν η απάντηση για τους γηπεδούχους με τον Μπερτράντ Ρομπέρ να μειώνει σε σουτ λίγο μετά ενώ χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75′ για να ισοφαρίσουν οι του Μέγα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και πάλι του Ρομπέρ, το οποίο κέρδισε ο Βιόπουλος με ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Σιδηρόπουλο.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές από τους γηπεδούχος κυρίως τον Ρομπέρ και από τους φιλοξενούμενους που είχαν περισσότερες τους Κλη, Μόσχο και Δραγανίδη.   Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χρήστος Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Μάκη Δημητριάδη και Μιχάλη Χαρίτση, αντιμετώπισε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων κυρίως σε μια φάση δέκα λεπτά προς το τέλος που ζητήθηκε χέρι-πέναλτι μέσα στην περιοχή αλλά και στο πρώτο τέρμα των Προσκυνητών που υποστήριξαν ότι ξεκινά από θέση οφσάιντ.

Κάπως έτσι η Δόξα Προσκυνητών με συνολικό σκορ 4-3 προκρίθηκε για τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Προσκυνητών, σε μια επαναάληψη του πρόσφατου μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (77΄ Κωστίδης), Βιόπουλος, Χουσέίν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας (62΄ Ντεμιρτζίδης), Χουσέϊν Χιλμή (62΄ Καραμπάτσιος), Αντωνιάδης, Γιαννακιτσίδης, Ρομπέρ Μπερτράντ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Τρίχας, Βελή Χακάν, Μόσχος (78΄ Ζήνωνος), Σιχλοιμίρης, Βάσκος, Δραγανίδης