Volley League: Κέρδισαν την «μάχη» της κερκίδας οι φίλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Κηφισιά

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε στην Κηφισιά έχοντας και τον κόσμο του στο πλευρό του, ο οποίος μάλιστα ήταν εκδηλωτικός και πανηγύρισε αρκετούς πόντους.

Ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο, αφού στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες του Εθνικού όχι απλά χάρισαν το τρίποντο στην Κηφισιά, αλλά και τη νίκη, αφού το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Περίπου 20 άτομα αριθμούσε η κερκίδα των φίλων του Εθνικού, οι περισσότεροι από τους οποίους συγγενείς και φίλοι των παικτών (όπως η οικογένεια του Γρηγόρη Κοντοστάθη που βρέθηκε στην Αθήνα και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο γήπεδο). Σταθερά άλλωστε στα παιχνίδια του Εθνικού στην Κηφισιά βρίσκονται κάθε χρόνο Αλεξανδρουπολίτες, αλλά φέτος ήταν περισσότεροι από κάθε προηγούμενη φορά.

Δεδομένου ότι ο κόσμος στον Σαββατιάτικο αγώνα στην Κηφισιά δεν ήταν περισσότερος από 80-100 άτομα, οι φίλοι του Εθνικού ακούγονταν πολύ συχνά στους πανηγυρισμούς των πόντων των φιλοξενούμενων και αν δεν υπήρχαν κάποια τεχνητά μέσα, όπως δύο κόρνες που είχαν δυο φίλοι της Κηφισιάς που σκέπαζαν έτσι τις φωνές τους, θα νόμιζε κανείς ότι ο Εθνικός έπαιζε εντός έδρας και οι γηπεδούχοι εκτός.

«Πάμε σε πολλά γήπεδα, ωστόσο είναι αλήθεια ότι σε λίγα μπορούμε να εκδηλωνόμαστε κατά την διάρκεια του αγώνα και αυτό είναι ένα από αυτά», σχολίαζαν οι φίλοι του Εθνικού στο ThrakiSportS, έστω και αν έφυγαν πικραμένοι από το γήπεδο. Όχι τόσο για την ήττα αλλά για την τζάμπα ήττα…