Α2 Ανδρών: Τέλος ο Δήμιτσας εδώ και… μήνες από την ΓΕΑ, Καβαρατζής στο τιμόνι για τα πλέι άουτ

 

Παρελθόν από τεχνική ηγεσία της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης αποτελεί ο Ιπποκράτης Δήμιτσας, κάτι που έχει συμβεί ωστόσο εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ΓΕΑ ουσιαστικά πήγαινε με… αυτόματο πιλότο στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και χωρίς να έχει προπονητή στον πάγκο της, γεγονός που ωστόσο είχε αντίκτυπο και στα αποτελέσματά της.

Ωστόσο δεδομένης της δύσκολης κατάστασης αναφορικά με την παραμονή της καθώς αγωνίζεται στην ζώνη των πλέι άουτ, υπήρξε συμφωνία της διοίκησης με τον Σταύρο Καβαρατζή.

Μάλιστα, ο Καβαρατζής που είχε αναλάβει και τα τμήματα της Θύελλας Φερών το προηγούμενο διάστημα, κάθισε στον πάγκο της ΓΕΑ το προηγούμενο Σάββατο στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Ακολουθούν βέβαια τα πιο κρίσιμα παιχνίδια με Σέρρες και Άρη, στα οποία θα κριθεί και η κατηγορία για την δεύτερη μεγάλη ανδρική ομάδα της Αλεξανδρούπολης, για την οποία πάντως πολλά θα εξαρτηθούν αναφορικά με το μέλλον της και από το αν θα καταφέρει να παραμείνει ο Εθνικός στην Volley League ή όχι.