Πανελλήνιο Στίβου: Στην 16η θέση ο Αλέξανδρος Κοκκίνης του ΑΟ Θράκης στα 200 μέτρα

 

Την 16η θέση στα 200 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα κατέλαβε ο Αλέξανδρος Κοκκίνης του Αθλητικού Ομίλου Θράκης.

Ο Κοκκίνης ήταν η μοναδική ουσιαστικά θρακιώτικη συμμετοχή στο πρωινό πρόγραμμα, καθώς τα προκριματικά των 60 μέτρων εμπόδια ανδρών όπου θα μετείχε ο Σιταρίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναβλήθηκαν ή για την ακρίβεια μεταφέρθηκαν με κατευθείαν τελικούς για το απόγευμα λόγω έλλειψης συμμετοχών.

Στα 200 μέτρα υπήρχαν περισσότερες και χρειάστηκαν προκριματικοί. Ο Κοκκίνης τερμάτισε σε χρόνο 22.91″ και έμεινε στην 16η θέση, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά αφού οι διάδρομοι στα 200 μέτρα είναι πέντε στον κλειστό στίβο και όχι οκτώ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι για δυο τρία εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την ευκαιρία να είναι 3-4 θέσεις καλύτερος στην κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αλλά το γεγονός ότι ένας αθλητής που προπονείται στον ελεύθερο χρόνο του μόνος του (καθώς είναι αστυνομικός και άρα υπάρχουν και ώρες εργασίας αρκετές) καταφέρνει να είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να λαμβάνει μέρος με δικά του έξοδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μόνο αξιέπαινο μπορεί να είναι…