«Χαμηλό το επίπεδο στον νομό Ροδόπης σε σχέση με Αθήνα και άλλους νομούς» λέει ο υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Η συνεργασία των τμημάτων ακαδημιών του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και της Α.Ε.Κ τα τελευταία δύο χρόνια είναι γνωστή. Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος του Σπάρτακου Πέτρος Δεληγκιόζης και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, Χρήστος Σίσκος, παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Ελπίδα Σαπών το περασμένο Σάββατο.

Ο λόγος της παρουσίας του κ.Σίσκου στην Κομοτηνή ήταν  η τριήμερη παρακολούθηση των αγώνων όλων των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας έτσι ώστε να δει το επίπεδο των παιδιών αλλά και να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ακαδημίας για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.

Ο Βασίλης Μανδραου του Παρατηρητή της Θράκης συνομίλησε μαζί του και αρχικά ανέφερε: «Βρισκόμαστε στην Κομοτηνή εδώ και δύο μέρες.Παρακολουθήσαμε τις αναμετρήσεις όλων των τμημάτων της ακαδημίας του Σπάρτακου, με τον οποίο όπως ξέρετε συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια.Η δουλειά που γίνεται είναι αρκετά καλή ωστόσο υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και σε αυτά σταθήκαμε στις συζητήσεις που είχαμε με τους ανθρώπους της ακαδημίας».

Σχετικά με τις εγκαταστάσεις ανέφερε: «Τα παιδιά των ακαδημιών προπονούνται και αγωνίζονται σε αρκετά καλές εγκαταστάσεις και αυτό σίγουρα βοηθάει στην εξέλιξη τους».

Τέλος αναφορικά με το επίπεδο της ακαδημίας του Σπάρτακου ανέφερε: «Θα ήταν άδικο να συγκρίνω το επίπεδο της ακαδημίας του Σπάρτακου με το επίπεδο ακαδημιών της Αθήνας ή κάποιας άλλης περιοχής. Το επίπεδο του νομού είναι χαμηλό και αυτό γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Πάραυτα έχουμε ξεχωρίσει παιδιά από δύο ηλικιακές ομάδες και σύντομα θα έρθουν στις εγκαταστάσεις της Α.Ε.Κ στα Σπάτα  για καταγραφή αγωνιστικών ικανοτήτων.Έπειτα ίσως μερικά από αυτά κληθούν να αγωνιστούν για την ομάδα της Α.Ε.Κ».