Γ’ Εθνική: Κληρώνει φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από το Ευρωπαϊκό της Γενεύης η ΑΕ Κομοτηνής

 

Μπορεί τα προβλήματα να είναι πολλά, να μην υπαρχει διοικητική κεφαλή μετα την αποχώρηση του Σοφρώνη Παπουη και η αγωνιστική πορεία της ομάδας να ειναι μέτρια, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής δεν τα βάζουν κάτω.

Έτσι λοιπόν, για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την στήριξη αλλά και για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, διοργανώνεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα η Basketball Week, στο πλαίσιο της οποίας κληρώνονται ιδιαίτερα δώρα στους θεατές.

Οπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου «η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής στην προσπάθεια που καταβάλει για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια θεσπίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα διαγωνισμό με δώρο ένα μπασκετικό ενθύμιο, προσφορά των ομάδων της Α1. Πρώτο δώρο είναι μια προσφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ , την οποία και ευχαριστούμε δημόσια καθώς μας προσέφερε μια αναμνηστική φανέλα του Μπανε Πρέλεβιτς από το ευρωπαϊκό στην Γενεύη το 1991».

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε για να πάρετε δώρο την φανέλα; Ο τρόπος είναι απλός! Ήδη από τη Δευτέρα διατίθενται λαχνοί οι οποίοι τιμώνται στο 1 ευρώ «και θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τους προπονητές των ακαδημιών μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης ΑΕ Κομοτηνής – ΓΣ Ελευθερούπολη, όπου και θα γίνει η κλήρωση. Εννοείται βέβαια πως και στο παιχνίδι θα διατίθεται λαχνοί για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Απολαμβάνουμε το μπάσκετ, χαιρόμαστε κάθε στιγμή και δημιουργούμε σχέσεις φιλίας για το μέλλον …».