Χωρίς αντίπαλο ο Μάνος Γαβριηλίδης και η ανανεωμένη ομάδα του στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης

 

Χωρίς αντίπαλο ουσιαστικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επανεκλογή του Μάνου Γαβριηλίδη στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης αφού το αντίπαλον δέος του Μιχάλη Κακουλίδη και της ΠΑΕ Ποντίων δεν κατέθεσε καν υποψηφιότητα για τις εκλογές της ερχόμενης Παρασκευής.

Για την ακρίβεια, για τις εννιά θέσεις του Δ.Σ. ανακηρύχθηκαν ισάριθμοι υποψήφιοι, οπότε όλοι θα εκλεγούν και όλοι είναι της ομάδας του Μάνου Γαβριηλίδη, που πάει ολοταχώς για την πέμπτη θητεία του ως πρόεδρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανακήρυξη επιτυγχάνεται και ανανέωση στο Δ.Σ. κατά περίπου 50% αφού οι τέσσερις από τους εννιά υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για τον Πάνο Τσολάκη του ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Μιχάλη Σαπουντζή, παράγοντα του Ορφέα Ξυλαγανής ενώ νέα πρόσωπα είναι επίσης ο Χασάν Μεσούτ της Δόξας Σώστη και ο Μπουλέντ Δεβλέτογλου της Ελπίδας Σαπών. Από εκεί και πέρα υποψήφιοι είναι εκ νέου, πέρα από τον Μάνο Γαβριηλίδη, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης, ο ταμίας Χρήστος Κουκουλάκης, ο αναπληρωτής ταμίας και β’ αντιπρόεδρος Τάσος Αλεξίου και το μέλος Ισμαήλ Ιμπραχήμ.

Αίσθηση προκαλεί από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο η απουσία του πρώτου αντιπροέδρου Ομέρ Ομέρ ενώ επίσης δεν βάζουν υποψηφιότητα για να επιτευχθεί η απαραίτητη ανανέωση ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Πεχλιβάνης και το μέλος Ερόλ Σαλή Σαλή Κιοσέ.

Επιπλέον έχουν ανακηρυχθεί οκτώ υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη. Πρόκειται για τους (με αλφαβητική σειρά) Μπουρχάν Εφραίμ, Λευτέρη Καρταλάκη, Γιώργο Κατράνη, Μουσταφά Ερδάλ, Δημήτρη Πατρωνίδη, Μανώλη Σακκαλή, Παναγιώτη Τσίτσιο και Θανάση Χριστοδουλάκη.

Για τακτικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής υποψήφιοι είναι οι Ανδρέας Γρηγοριάδης, Τζουνέιτ Μεμέτ Αλί και Λευτέρης Παγκοζίδης ενώ υποψήφια για αναπληρωματικά μέλη είναι η Αθηνά Δαλαμανάκη και ο Χουσεϊν Μουσταφά.