LIVE από το «Θ. Κολοκοτρώνης» για την Super League: Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το «Θ. Κολοκοτρώνης και από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο «ντέρμπι» της 20ης και τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη που αρχίζει σε περίπου μία ώρα από τώρα.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Αστέρας Τριπολής – Ξάνθη για την δέκατη πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ώρα 14:05 Πάμε να δούμε πριν αναφερθούμε στα του ματς τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ωρα 14:09 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:14   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ωρα 14:19  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:24  Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 14:30  Ο Αστέρας Τρίπολης ισοβαθμεί με την Ξάνθη και αυτό από μόνο του αρκεί για να γίνει αντιληπτή η σημασία του αγώνα αναφορικά με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που κατά 90% θα δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωρα 14:36  Κάτι παραπάνω από 20 λεπτά πριν την έναρξη του ματς, πάμε να δούμε ενδεκάδες.

Ωρα 14:39  Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Καμαρά, Μεχία, Φασίδης, Κίκε, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο οι εντεκα με τους οποίους ξεκινά ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ωρα 14:41  Αναπληρωματικοί είναι οι Γκαραβέλης, Μελιόπουλος, Γέντρισεκ, Κασάδο, Μπρίτο, Ντε Λούκας.

Ωρα 14:45  Οι έντεκα για τον Σάββα Παντελίδη: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιανούλης, Πασαλίδης, Σελίν, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Μανιάς.

Ωρα 14:47  Τσίφτσης, Ισνάλντο, Καλτσάς, Μαντιντά, Μπέριος, Ντούνου, Χριστόπουλος οι αναπληρωματιοί του Αστέρα

Ωρα 14:51  Διαιτητής του αγώνα ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) με βοηθούς τους Κολοσιώνη (Αιτωλακαρνανίας) και  Σινιοράκη (Χανίων) ενώ τέταρτος είναι ο  Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Ωρα 14:55  Περιμένουμε την είσοδο των δυο ομάδων με τους διαιτητές για την έναρξη του ματς που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Super league.

Ώρα 15:00 Πάμε για την έναρξη του αγώνα

1′ Εναρξη του αγώνα

6′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για Αστέρα. Κόρνερ για τον Αστέρα, από τα δεξιά με τον Τόνσο, κεφαλιά Ιγκλέσιας από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν έχει πρόβλημα ο Ζίβκοβιτς.

10′ Πρώτη προώθηση για Ξάνθη. Επιχειρεί το σουτ ο Ντουρίτσκοβιτς, στα σώματα η μπάλα, δεν χρεώνεται καν σαν τελική.

15′ Συπληρώθηκε ένα τέταρτο αγώνα, παιχνίδι κέντρου χωρίς ουσιαστικές φάσεις ακόμα και με αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

20′  Τίποτα το ιδιαίτερο σε ένα  ματς που γ’ινεται μπροστά σε λίγο κόσμο

24′ Γέμισμα Ινγκλέσιας από το κέντρο προς τον Κυριακόπουλο, βγαίνει και “καθαρίζει” στα αριστερά της περιοχής του Ζίβκοβιτς προ του κινδύνου.

27′  Φάουλ για την Ξάνθη στα αριστερά του ημικύκλιου, Ντουρίτσκοβιτς στην εκτέλεση, μαζεύει εύκολα ο Αθανασιάδης.

29′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης.  Σκόρερ ο Τσιλιανίδης. Εκτελεί από τα δεξιά ο Τόνσο ένα  κόρνερ, κεφαλιά Ιγκλέσιας από το ύψος του πέναλτι, ο Ζίβκοβιτς δεν μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα και τη χάνει, προβολή από τη γραμμή της μικρής περιοχής ο Τσιλιανίδης και η μπάλα στα δίχτυα. Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

31′  Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Απαντά αμέσως η ομάδα της Θράκης. Σέντρα Σιλά από τα αριστερά, κεφαλιά Κάστρο από θέση μέσα δεξιά καθώς κερδίζει στον αέρα τον Σελίν και ισοφάριση. Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη 1-1.

35′ Ευκαιρία για τον Αστέρα. Σουτ Τόνσο έξω από την περιοχή και στην ευθεία της εστίας της Ξάνθης, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

39′ Ευθύβολο σουτ Μουνάφο από θέση έξω αριστερά, πέφτει και μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς.

43′  Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα. Είχε προηγηθεί μία και στον Σελίν.

45′ Κίτρινη και στον Μουνάφο ενώ μπαίνουμε στις καθυστερήσεις.

45+1′  Τέλος ημιχρόνου. 57% με 43% η κατοχή για τον Αστέρα στο α’ ημίχρονο, που και έχει περισσότερες τελικές έναντι της Ξάνθης αλλά το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο και το ματς ισορροπημένο αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την επανάληψη. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1

Ωρα 15:52 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:56   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ωρα 15:59  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:03  Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Με δύο αλλαγές ξεκινά ο Αστέρας Τρίπολης, οι Καλτσάς, Ισνάλντο αντί των Κυριακόπουλου και Τσιλιανίδη.

47′ Κίτρινη ο Σιλά

57′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Κασάδο αντί του Σιλά.

61′ Στην θέση του Σιλά ο Μπρίτο

63‘ Σεντρα του Μανιά από τα δεξιά, ο Ισνάλντο από το ύψος του πρώτου δοκαριού βρίσκει και χανει μια καλή φαση για τους Αρκάδες.

64′  Πιέζει ο Αστερας. Σουτ Μανιά  η μπάλα κοντραρει πάνω στον Λισγάρα και μαζεύει ο Ζίβκοβιτς

70′ Κίτρινη σε Μπρίτο

71΄‘ Κίτρινη σε Κίκε

73′ Ο Γεντρισεκ στην θεση του Κικε. Ολοκληρώνονται οι αλλαγες της Ξανθης.

76′ Γυριστό σουτ Μανιά μέσα από την περιοχή, άουτ που λενα λεπτο νωρίτερα απειλεί και πάλι σε αντεπίθεση αλλα απο θεση τετ α τετ δεν μπορει να νικησει τον Ζιβκοβιτς που διώχνει με τα πόδια.

83′ Δυνατό σουτ του Καμαρά εκτός περιοχής, αποκρούει ο Αθανασιάδης.

91‘ Κίτρινη ο Ιγκλέσιας

90+4 Ευκαιρία για τον Αστέρα! Εκτελείται κόρνερ από τον Τόνσο, ο Ισνάλντο παίρνει την κεφαλιά και ο Ζίβκοβιτς αποκρούει.

Λήξη αγώνα. Καλό αποτέλεσμα για την Ξάνθη επί του φορμαρισμένου Αστερα. Τελικό αποτέλεσμα Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη 1-1.