Βραβείο fair play από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην Σοφία Παρμαξή της Ροδόπης ’87

 

Είναι ευχή και κατάρα από το ποδοσφαιρικό χάρτη της Ροδόπης να περνούν πολλά ονόματα παικτών από άλλες πατρίδες. Όσο είναι εδώ , λόγω σπουδών, παίζουν την μπάλα που γνωρίζουν κάνοντας τα σωματεία που τους επιλέγουν υπερήφανα για την επιλογή τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Σοφίας Παρμαξή, που βραβεύθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΤ. «Πριν πέντε με έξι χρόνια ο Σοφία Παρμαξή μας παρουσιαζόταν ως παίκτρια της Ροδόπης 87 με υψηλούς στόχους. Την Σοφία όσο περνούσε ο καιρός και μάλιστα στον αγωνιστικό τομέα την γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα», σχολιάζει ο Γιώργος Σκουταρίδης στο RodopiSports.

«Γνωρίζαμε για το μεγάλο επίπεδο στο παικτικό της κομμάτι. Άλλωστε πέρασε και από την Εθνική Ελλάδος. Τα χρόνια πέρασαν και η Σοφία Παρμαξή επέστρεψε στην πατρίδα της συνεχίζοντας να παίζει μπάλα. Μάθαμε και χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν η Σοφία Παρμαξή βραβεύτηκε από την ΠΣΑΠ με το βραβείο fair Play  διότι το κερδισμένο πέναλτι που εκτέλεσε το έριξε εκτός μιας και θεώρησε ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση του ρέφερι.

Γνωρίζαμε πολύ καλά για την μπάλα που παίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πλέον μάθαμε και τον ακέραιο χαρακτήρα που διαθέτει κάνοντας όλους που την γνωρίζουν υπερήφανούς. Λογικά και η ομάδα της η Ροδόπη 87 νιώθει το ίδιο. Πάντα τέτοια Σοφία…», καταλήγει το σχετικό άρθρο που συνοδεύεται και από την ανάλογη φωτογραφία.