Το «σςςςςςςςςςςςςςςς» του Ντε Λούκας μετά το γκολ της ισοφάρισης προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις οπαδών της Ξάνθης

 

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις οπαδών της Ξάνθης προκάλεσε η κίνηση του Ντε Λούκας να γυρίσει αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης στο ματς με τον Λεβαδειακό προς την εξέδρα της Θύρας Β1 και βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα, να καλέσει τους οπαδούς που βρίσκονταν εκεί να… σωπάσουν.

Είχαν προηγηθεί κάποιες αποδοκιμασίες από μερίδα των οπαδών της Ξάνθης προς το πρόσωπό του, καθώς δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής φετινή απόδοσή του. Το γεγονός φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Ισπανό που έβγαλε αντίδραση και πέτυχε τελικά το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την ολοκληρωτική ανατροπή και την είσοδο της Ξάνθης στην βαθμολογική πεντάδα.

Ωστόσο η κίνησή του αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ και πάνω στον πανηγυρισμό, να προσπαθήσει να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο και στους οπαδούς της ομάδας του, όπως τουλάχιστον φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε μερίδα οπαδών του ΑΟΞ, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως αμέσως μετά ο Ντε Λούκας κάλεσε με τους συμπαίκτες του τον Γέντρισεκ  και όλοι μαζί με μια χαρακτηριστική κίνηση αφιέρωσαν το γκολ στον Σλοβάκο συμπαίκτη τους, που δύο 24ωρα πιο πριν είχε γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς…