Γ’ Εθνική: Με 19αδα στην Χρυσούπολη με τον ανανεωμένο Νέστο ο Ορφέας Ξάνθης

 

 

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ορφέας Ξάνθης την Κυριακή (15:00, LIVE ThrakiSportS) στην Χρυσούπολη με τον Νέστο για την 14η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Ξάνθης που βρίσκεται οριακά και για ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ολοκλήρωσε την προετοιμάσία της στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Παναγιώτης Καμαράκης ανακοίνωσαν την 19μελή αποστολή όπου θα αντιμετωπίσε τον Νέστο που θα έχει νέο προπονητή τον Αντώνη Δρακόπουλο, όχι όμως τον Τσανακτσόγλου και Κρολ που αποτελούν παρελθόν για τους Καβαλιώτες. Επίσης στην αποστολή θα είναι και οι λατίνοι Πέδρο και Βέρα ενώ θα απουσιάσει ο  Αντώνης Λαδάκης που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Στην ομάδα του Ορφέα επιστρέφει ο Γιάννη Μπουνταγκίδης που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμεινε ο Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Αναλυτικα η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης έχει ως εξής: Ρούφος, Τζαμπαζ Χακή, Τορομανίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Γιαννακόπουλος, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού, Κιούρτ, Μαλαδένης, Χατζηπαππάς, Τσιλιγγίρης, Ξαντινίδης, Μυγγίδης, Χίντ, Κατρανίτσας, Ηλιάδης, Μπουνταγκίδης