Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Ορφέα Ξάνθης επί του Άρη Πετεινού

 

Με 3-2 νίκησε ο Ορφέας Ξάνθης τον Άρη Πετεινού σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο του ΑΟΞ, λίγη ώρα αφότου είχε γίνει γνωστό ότι τελικά δεν θα έχει ρεπό ο Ορφέας την προσεχή Κυριακή για τη Γ’ Εθνική όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο Άρης Πετεινού, ομάδα – έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή καθώς είχε το ρεπό της από τον αγώνα με την αποσυρθείσα ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού, προηγήθηκε δύο φορές με γκολ των Σουκρή και Πουτακίδη, αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο με τέρματα των Μπουνταγκίδη και Ξαντινίδη, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση διεύθυνε ο πρώην διαιτητής και νυν υπεύθυνος επικοινωνίας του Ορφέα Ξάνθης Γιώργος Καμαράκης (ην φωτογραφία είναι αρχείου από άλλον φετινό αγώνα του Ορφέα). Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή ο Ορφέας Ξάνθης έχει δύσκολη έξοδο στην γειτονική Χρυσούπολη ενώ ο Άρης Πετεινού στην πρεμιέρα του β’ γύρου της ΕΠΣ Ξάνθης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Θαλασσιάς.