ΕΠΣ Θράκης: “Πακέτο” από την Ξυλαγανή στο Κοπτερό οι Πενόπουλος και Γκόγκος

 

Τους τρεις έφτασαν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα το δρομολόγιο Ξυλαγανή-Κοπτερο.

Πρόκειται μετά τον Πουλακίδα για τους Γιώργο Πενόπουλο και Δημήτρη Γκόγκο πουν ανακοινώθηκαν από την φιλόδοξη ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην δευτερη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

O Πενόπουλος που σπουδάζει κοινωνική διοίκηση κατάγεται από την Θεσσαλονικη και στο παρελθόν ο  πρωην αμυντικός πλέον της Ξυλαγανής αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Κόσμιο, Αγ. Γεωργιο Κρήνης και τις ακαδημιες του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Γκόγκος ή «Γκογκογκόλ» όπως τον φώναζαν στις ομάδες του, επέστρεψε φέτος στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστραγαλο και είχε 3 τέρματα με την φανέλα της Ξυλαγανής. Στο παρελθόν ο 24χρονος φορ και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έχει παίξει σε Ηρακλή Έδεσσας, Εδεσσαϊκό, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και Κοσμιο.

Ανακοινωνεται απο τη Βιστωνιδα Κοπτερου η αποκτηση των κατωθι : 1. Πενοπουλος Γεωργιος, μεσοαμυντικος απο τον Ορφεα Ξυλαγανης 2. Γκογκος Δημητριος, επιθετικος απο τον Ορφεα Ξυλαγανης Οι μεταγραφες αποτελουν προσωπικες επιλογες του νεου τεχνικου Μουμιν Οντερ, με τις οποιες ολοκληρωνει η Βιστωνιδα Κοπτερου των κυκλο των μεταγραφων…