Παρουσία του Βλάση Μάρα έγινε η κοπή πίτας του ΟΕΓΑ

 

Με παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο που διατηρεί στο ΤΟΛ.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο μονόζυγο Βλάσης Μάρας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα.

«Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την τιμή να βρίσκεται μαζί μας, ένας αθλητής που εκτός από τις υψηλές διακρίσεις, διαθέτει ήθος και αποτελεί πρότυπο για όλους τους νέους αθλητές», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΟΕΓΑ.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης. 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν το 2017 σε Πανελλήνιους Αγώνες, καθώς και οι προπονητές του.