Μπαμ στο ερασιτεχνικό! Από την Super League κατευθείαν σε ομάδα τοπικού ο Μιχάλης Ζαρόπουλος!!!

 

Στην μεγαλύτερη μεταγραφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Α.Σ. Μετέωρα που σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησε μέχρι το τέλος της σεζόν τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλο από την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Καλαμπακιώτης γκολκίπερ που αγωνιζόταν επί χρόνια στην Super League στην ομάδα της Ξάνθης  και φέτος είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Απόλλωνα, αποφάσισε να φορέσει την φανέλα από την ομάδα της πόλης του.

Ο Ζαρόπουλος  σε ηλικία 16 ετών πήγε απο τον ΑΟ Καλαμπάκας στην Ξάνθη  και αποτέλεσε βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Νέων της Ξάνθης που πρωταγωνιστούσε στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super Leauge ενώ το 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Την περίοδο 2012-2013 παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλαμάτα ώστε να πάρει ευκαιρίες και συμμετοχές. Μετά απο έξι μήνες στην Καλαμάτα και 6 συμμετοχές επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης στο επαγγελματικό τμήμα της οποίας απο τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και το 2017 μέτρησε 22 εμφανίσεις. Στον Απόλλωνα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

«Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης για 9 χρόνια. Πήρε πολλές συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα της super league όσο και στο κύπελλο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της νέας ομάδας του Ζαρόπουλου.

Πλέον η μεταγραφή του Μιχάλη Ζαρόπουλου στα Μετέωρα ενισχύει σημαντικά τους Καλαμπακιώτες. Στη φωτογραφία ο Μιχάλης Ζαρόπουλος και ο Κωστής Φορτούνης σε προπόνηση των Μετεώρων τα Χριστούγεννα.