Ομάδα της Θράκης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και προτίμησε να χάσει στα χαρτιά για να πάνε οι παίκτες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!!

 

Με 3-0 ηττήθηκε άνευ αγώνα η Θύελλα Κυπρίνου από τη Δόξα Ορεστιάδας το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς δεν κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί στο γήπεδο του Χειμωνίου στον προγραμματισμένο αγώνα για τον βόρειο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ο λόγος; Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, εκτιμήθηκε ότι έπρεπε να δοθεί στους παίκτες που ήθελαν η δυνατότητα να πάνε και να διαδηλώσουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε για τη Μακεδονία. Ακόμα και όσοι δεν μπορούσαν να πάνε ωστόσο, φωτογραφήθηκαν με φανέλες της Εθνικής Ομάδας σε μια συμβολική κίνηση.

Ο διαιτητής Σκινδρης με τους βοηθούς του καθώς και η Δόξα Ορεστιάδας προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο, παρά την σχετική ενημέρωση από την Θύελλα Κυπρίνου, αφού δεν υπήρξε επίσημη αναβολή του αγώνα από την ΕΠΣ Έβρου. Έτσι το φύλλο αγώνα έκλεισε με την Θύελλα Κυπρίνου να χάνει την αναμέτρηση στα χαρτιά, αφού ο αγώνας δεν διεξήχθη με δική της υπαιτιότητα.

«Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της Θύελλας Κυπρίνου.

Μάλιστα, οι παίκτες πράγματι φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος, όπως φαίνεται και στην εικόνα που δημοσίευσε το evros-news: