ΕΠΣ Έβρου: Έξαλλοι στην ΑΕΚΛ με τη διαιτησία! Κρατήθηκαν 17 λεπτά καθυστερήσεις, παίκτης κατέληξε στο νοσοκομείο

 

Ανταπόκριση από Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Δριμεία ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία του κ. Σιβούδη στον μεσημβρινό αγώνα με την ΠΑΕ Νίψας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης αναφέρει:

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία που έτυχε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα. Ζητάμε από τον διαιτητή κ. Σιβούδη να μας εξηγήσει από πότε η εξύβριση των Θείων δεν τιμωρείται με κόκκινη κάρτα; Για ποιο λόγο κρατήθηκαν 17 λεπτά καθυστερήσεων; Από πότε η επαφή του τερματοφύλακα με αντίπαλο εντός της μικρής του περιοχής δεν σφυρίζεται φάουλ υπέρ του; Για ποιο λόγο δεν δόθηκαν υπέρ μας φάουλ έξω από την μεγάλη μας περιοχή στα τελευταία λεπτά; Αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος, λόγω καιρικών συνθηκών να παιχτεί το παιχνίδι και έχριζε επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, για ποιο λόγο το ξεκίνησε; Αυτά και άλλα πολλά απαράδεκτα λάθη ευνόησαν την γηπεδούχο ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θα έπρεπε να ενημερώσει ο βοηθός τον διαιτητή για την εν ψυχρώ ενέργεια του αρχηγού της ΠΑΕ Νίψας Μπατμανίδη να χτυπήσει τον παίκτη μας; Ο τραυματισμένος παίκτης μεταφέρθηκε στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξ/πολης όπου χρειάστηκαν να του γίνουν ράμματα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και προσωπικής υγείας πλέον. Θα πάθουμε τίποτα χειρότερο.

Κύριοι της ΕΠΣ ζητάμε να πάρετε κατάλληλα μέτρα και εξαιρέσετε τον διαιτητή κ. Σιβούδη από όλους τους αγώνες της ομάδας μας. Θεωρούμε ότι τα σφυρίγματα του δεν ήταν τυχαία, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ενδεχομένως να έκρυβαν κάποιο δόλο. Είναι κρίμα η προσπάθεια των παικτών και του συμβουλίου να την καταστρέφουν τέτοια επικίνδυνα άτομα όπως ο κ. Σιβούδης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν γίνονται πλέον αποδεκτές από την ομάδα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να προστατευτούμε.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΠΑΕ Νίψας για την άψογη φιλοξενία την οποία δεσμευόμαστε ότι θα επαναλάβουμε στον δεύτερο γύρο».