Super League: Νίκησαν στα Γιάννενα και πάτησαν κορυφή οι έφηβοι της Ξάνθης

 

Παρά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ και την πτώση τους από την κορυφή της βαθμολογίας, οι έφηβοι του ΑΟΞ αυτή την εβδομάδα αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήραν τη νίκη που χρειάζονταν για να ανέβουν και πάλι στην κορυφή.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή, μπήκαν από πολύ νωρίς αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνουν για τη πρωτιά του Βόρειου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17.

Έτσι από το 9ο κιόλας λεπτό, προηγήθηκαν στο σκορ με το τέρμα του Γκατζόγια, για να κάνουν και το 0-2 λίγο αργότερα στο 15′, αυτή τη φορά με μια συρτή σέντρα-σουτ του Γιάννη Φάκη. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού περίπου στα μισά του ημιχρόνου, έμειναν και με 10 παίκτες, αλλά κατάφεραν παρ’όλα αυτά να μειώσουν το σκορ σε 1-2, χωρίς όμως να αποτρέψουν και την ήττα από τους έφηβους της Ξάνθης.

Μετά και από αυτή τη νίκη τα παιδιά του Κώστα Μπεδρελή φτάνουν τους 31 βαθμούς, και πιάνουν πάλι κορυφή, όπου ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ που αυτή την εβδομάδα είχε το ρεπό του για αυτό το γύρο.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας (75′ Κιούπης), Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Πασσαλής, Γκατζόγιας, Γράβας (84′ Κωσταρέλης), Κοτόπουλος (70′ Τσιτσεκίδης), Τσιλιγγίρης (60′ Κακουλίδης), Φάκης (89′ Ισμέτ).