Γ’ Εθνική: Οι 19 που παίρνει ο Τελκίνσκι στην αποστολή της ΑΕΔ για το κρίσιμο ματς με το Νέο Σιδηροχώρι

 

Χωρίς προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της ΑΕ Διδυμοτείχου για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Επισήμως δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον προπονητή Κρίστο Τελκινσκι «καθώς στο γεύμα και στο γήπεδο θα παρευρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα», όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Το σημαντικό για τον βούλγαρο τεχνικό είναι ότι επιστρέφει ο Εμρέ, που απουσίασε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια (δυο για το πρωτάθλημα και το ματς με τον Ορέστη για το κύπελλο) λόγω τιμωρίας, ο Παπούδης, ενώ ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα ο Καπετανίδης. παρελθόν από την ομάδα είναι μετά από λίγους μήνες ο Κουρδάκης.

Κατά συνέπεια, η αποστολή της ΑΕΔ για το παιχνίδι με την Δόξα Νέου Σοδηροχωρίου είναι η εξής: Κ. Συριτουδης, Αγγ. Συριτουδης, Θάνος, Αλεξακιδης, Τζανετάκος, Χριστεφ, Παπούδης, Τερτσουδης, Πατιαλιακας, Καπετανίδης, Παντελιδης, Καζαλας, Πετρόπουλος, Αβογιαν, Ζαφειρόπουλος, Ιντζες, Σιμτσακης, Γιαννοπουλος, Σουλεϊμαν, Εμρε