Video: Το ολέθριο λάθος που οδήγησε στην ήττα-αποκλεισμό της ΑΕΔ από τον Ορέστη

 

Το γκολ που έκρινε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου υπέρ του Ορέστη Ορεστιάδας και σε βάρος της ΑΕ Διδυμοτείχου ήρθε μετά από ολέθριο λάθος του νεαρού τερματοφύλακα της ΑΕΔ Α. Συριτούδη σε απευθείας εκτέλεση του Ζότεφ που κανονικά θα δεν θα έπρεπε να απειλήσει τον γκολκίπερ των πρασίνων.

Ο Βούλγαρος εκτέλεσε ένα φάουλ μάλλον σαν σέντρα ελάχιστα μέτρα μπροστά από την μεσαία γραμμή, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα λες και ήταν σουτ, εξαιτίας και του ισχυρού αέρα, έσκασε ακριβώς ένα μέτρο μπροστά από τον τερματοφύλακα και εκεί άλλαξε πορεία, έμεινε παράλληλα προς το έδαφος χαμηλά, πέρασε κάτω από τα πόδια του Συριτούδη και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του.

Ο μικρός Συριτούδης, που αντικαθιστά κάτω από το τέρμα τον μεγαλύτερο αδερφό του Κώσυα, μέχρι τώρα ήταν πολύ καλός στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο Κύπελλο, όπως σχολιάζει και ο Δημήτρης Μηλίκας στο RadioEvros, όμως αυτή είναι η τύχη των γκολκίπερ, μια ή πολλές πολύ καλές εμφανίσεις να ξεχνιούνται από τους περισσότερους εξαιτίας ενός λάθους.

Η στιγμή του γκολ που έκρινε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου καταγράφηκε από την κάμερα του RadioEvros…