Έγραψαν λάθος το όνομα του Μιχαλεντζάκη στο νέο λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

 

Συνέβη και αυτό! Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ομόφωνα επέλεξε να ονομαστεί Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης το νέο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου ετοίμασε νέο λογότυπο. Όμως έκανε ένα λάθος!

Στο λογότυπο που παρουσιάστηκε στα αγγλικά και ήταν το πρώτο που βγήκε στον αέρα, ο Δημοσθένης αναφερόταν ως Michaletzakis. Το σωστό όμως είναι MichaleNtzakis (με νι), όπως και ο ίδιος αναγράφει το όνομά του με λατινικούς χαρακτήρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σεμνός όπως πάντα, ο ίδιος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη, τον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεγάλη τιμή. Ανήρτησε και στο προφίλ του το αγγλικό λογότυπο, έστω και αν υπήρχε αυτό το μικρό λάθος στο όνομά του

Χρειάστηκε να περάσουν δύο εικοσιτετράωρα για να αντιληφθούν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης την μικρή γκάφα στην οποία είχαν υποπέσει και να φτιάξουν πλέον νέο λογότυπο με το σωστό όνομα (ή… καλύτερα επίθετο) του φεριώτη χρυσού παραολυμπιονίκη.

Ευτυχώς στα social media αυτά διορθώνονται σχετικά εύκολα και γρήγορα, αλλά τα ίχνη μένουν. Ετσι εδώ και μερικές ώρες έχει αναρτηθεί το σωστό λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Φανταστείτε το λάθος να είχε γίνει στην πινακίδα που σύντομα θα πρέπει να ανεβεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και που μοιραία θα έπρεπε να ξηλωθεί και να υπάρξει εκ νέου κατασκευή…