Photos: 20 κλικ από την λαμπερή κοπή πίτας του ΑΟΞ! Οι πέντε τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά…

 

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Le Chalet, εκεί όπου η ομάδα της Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι προπονητές, το προσωπικό, η επαγγελματική ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομής της που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League καθώς και αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων και των Xanthifans, δημοσιογράφοι αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για υγεία και για εκπλήρωση στόχων σε μία πετυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην 29η διαδοχική παρουσία της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του μεταβιβάζοντας τις ευχές του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου για καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, ενώ παράλληλα εξήρε την κοινωνική προσφορά του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου στην τοπική κοινωνία.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ, στο Γηροκομείο Ξάνθης. Ο Νίκος Επιτρόπου παρέδωσε μία επιταγή στον κ. Παπαχρόνη, με τον τελευταίο να αναφέρεται στην επί σειρά ετών σημαντική κίνηση της ξανθιώτικης ομάδας και του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου, προσκαλώντας παράλληλα την ξανθιώτικη ομάδα να δεχθεί την φιλοξενία του Γηροκομείου.

Το φλουρί της βασιλόπιτας το έτυχε η Κ-15 της Ξάνθης, στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ο Πέτρος Ορφανίδης, στην Κ-20 ο Παπάζογλου, στην Κ-17 ο Ισμέτ, στην Κ-15 ο Κοτσάκης, ενώ το φλουρί του προσωπικού της ομάδας έτυχε στην Χριστίνα Τσακούλια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κοπή της πίτας: