Μεικτές Ομάδες: Με Τρίκαλα και… Δωδεκάνησα στα νοκ άουτ οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, και οι πρωταθλήτριες του Α’ Ομίλου ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και της ΕΠΣ Τρικάλων.

Συγκεκριμένα η ομάδα Νέων της Ξάνθης, θα αντιμετωπίσει στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30, σε ουδέτερο γήπεδο την ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων που ήταν η πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου της πρώτης φάσης.

Από την άλλη επίσης σε ουδέτερο γήπεδο, μια εβδομάδα μετά, στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30, οι πρωταθλητές Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια του 13ου ομίλου, ΕΠΣ Δωδεκανήσου, σε μια απόφαση που γέννησε αρκετές απορίες δεδομένου πως οι ομάδες για την κλήρωση χωρίστηκαν σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο με την ΕΠΣ Δωδεκανήσουν να εντάσσεται στον Βόρειο.

Αν και είναι γνωστές οι μέρες και ώρες έναρξης των αγώνων, δεν είναι γνωστές ακόμα οι έδρες, καθώς τα ματς θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο και σε γήπεδα που θα οριστούν στις επόμενες μέρες.