Γ’ Εθνική: Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Κώστας Γκιντίδης της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Tα ασπρόμαυρα θα φορά μετά από ένα χρόνο και πάλι ο Εβριτης πρωην στόπερ του Πανθρακικού, ΠΑΟΚ και μέχρι προσφάτως της ΑΕ Διδυμοτείχου Κώστας Γκιντίδης.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει σύμφωνα με το sport365 το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας μετά τους Βιγκιλάντε και Κασέιρο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα και θεωρείται θέμα ωρών η ανακοίνωσή του από τους μελανόλευκους.

Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, ο Γκιντίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ το 2016 ακολούθησε ο Πανθρακικός στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά όμως την αποχώρηση της ομάδας από την Football League, ο Γκιντίδης μαζί με τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό, Θανάση Κυριαλάνη, ο οποίος πέρασε επίσης το καλοκαίρι από την Μαύρη Θύελλα για δοκιμή, πήραν μεταγραφή για την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ.

Εκεί ο Γκιντίδης αγωνίστηκε σε 5 ματς και στο τέλος της σεζόν αποχώρησε για την ΑΕ Διδυμοτείχου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου σκόραρε μια φορά.