ΕΠΣ Θράκης: Στην Βιστωνίδα ο τερματοφύλακας «δικηγορος» Δημήτρης Πουλακίδας

 

Στην φιλόδοξη Βιστωνίδα Κοπτερού θα αγωνίζεται από την επόμενη εβδομάδα και μετά το παιχνίδι με την Γρατινή ο τερματοφύλακας  Δημήτρης Πουλακίδας του Ορφέα Ξυλαγανής.

Ο Πουλακίδας που επέστρεψε στην ΕΠΣ Θρακης το καλοκαιρι θα συνεχίσει σε μια ομάδα που μπήκε δυνατα στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο τον τίτλο από τον Πανθρακικό.

Στο παρελθόν ο 26χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί με με τα χρώματα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, του Πανθρακικού, της Ελπίδας Σαπών, του ΠΑΟΚ Κοσμίου, του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, του Αστέρα Αιγείρου και της Δόξας Προσκυνητών, ενώ συνολικά έχει 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα.

Ο Κορίνθιος μεταπτυχιακός δικηγόρος δουλεύει σε δικηγορικό γραφειο της Κομοτηνής, έχει καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανκαμαριακο Κορινθίας, ενώ έκανε και την στρατιωτική του θητεία στην Χίο.

Στην Βιστωνίδα τερματοφύλακας είναι ο για πολλούς καλύτερος πορτιέρο της ΕΠΣ Θράκης ο Μπαϊράμ Ίσμαηλ γνωστότερος ως “Ντίντα”, ενώ η ομάδα έχει αποκτήσει και τον έμπειρο Γιώργο Μυστρίδη.