ΕΠΣ Ξάνθης: Οι 20 που κάλεσε ο Κουτρουλός για φιλικό της Επίλεκτης Μεικτής Ομάδας Ερασιτεχνών

 

Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι η κάτοχος του τίτλου στην Ελλάδα για το Regions’ Cup, όπως είναι αναμενόμενο θα δώσει δυναμικά το παρών και στη νέα διοργάνωση προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της και στο πλαίσιο αυτό ήδη διεξάγονται προπονήσεις.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο ενωσιακός προπονητής Απόστολος Κουτρουλός που έχει πολλή δουλειά, αφού έχει και την ευθύνη των Μεικτών Νέων και Παίδων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, προγραμματίζει φιλικό ανάμεσα στην Μεικτή Ερασιτεχνών που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions’ Cup και την Μεικτή Νέων, που έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ενόψει αυτού του φιλικού τεστ, που θα είναι το δεύτερο για την ομάδα του Regions’ Cup, ο Απόστολος Κουτρουλός κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Δογανίδης, Σαβογλου, Μποασι Σαμπρί, Στ. Τουργαΐδης, Ι. Καζάκος, Τζαρτάκης, Κατσης, Αλί Γκιογκιόρ, Μεμέτ Αλί Καβάζ, Μπουρλόγλου, Κοτσακέλης, Κυριαζίδης, Παράσχου, Σαρηγιαννίδης Αλ, Κουτσομιχάλης, Δημογλου, Κατσιλίδης. Μουαμέρογλου, Τερζάκης, Κονωνας.