Επιμένουν να ονομάζουν «Νίκος Σαμαράς» την κωμική διοργάνωση του Λιγκ Καπ το φάιναλ φορ της οποίας… αναβλήθηκε ξανά!!!

 

Μετά τα κωμικοτραγικά περσινά γεγονότα με το φάιναλ φορ που θα διεξαγόταν στην Κύπρο αλλά έγινε στην… Γλυφάδα, μετά τα προ τριμήνου γεγονότα με την απαράδεκτη προκήρυξη που έστειλε τον Ηρακλή Χαλκίδας αντί της Σύρου στο φάιναλ φορ και η οποία άλλαξε… κατόπιν εορτής για να προκριθεί ο Φοίνικας και να μπορέσει να φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης, ήρθε το αποτελείωμα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

Σύμφωνα με αυτήν, το φάιναλ φορ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί, αφού όλοι ήλπιζαν ότι το ΑΣΕΑΔ στο οποίο έχει προσφύγει ο Ηρακλής Χαλκίδας για την «πραξικοπηματική», όπως την χαρακτήρισε, αλλαγή της προκήρυξης έχει καθυστερήσει να εκδώσει την απόφασή του. Φυσικά η απόφαση της αναβολής δείχνει και τον φόβο που επικρατεί στην ΕΣΑΠ ότι θα ανατραπεί η απόφασή της.

Ετσι το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ δεν θα γίνει στην Σύρο το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου, αλλά μετατίθεται για τις αρχές Μαρτίου με την ελπίδα ως τότε να έχει βγει απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι αν δικαιωθεί ο Ηρακλής Χαλκίδας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει κάνει κινήσεις να φιλοξενηθεί στην Εύβοια η διοργάνωση, στην οποία υπενθυμίζεται ότι θα λάβει μέρος και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που απέκλεισε στην πρώτη φάση ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτήν την κωμικοτραγική όπως έχει εξελιχθεί διοργάνωση, που δυστυχώς ο χαρακτηρισμός της επιβεβαιώνεται κάθε μέρα που περνά με τις νεώτερες εξελίξεις και τον τρόπο που την χειρίζεται η διοργανώτρια αρχή, η ΕΣΑΠ επιμένει να την ονομάζει «Νίκος Σαμαράς». Κάτι που ασφαλώς θα ήταν μεγάλη τιμή, αλλά πλέον δεν είναι αφού ο εξευτελισμός της διοργάνωσης οδηγεί και σε μεταθανάτια ύβρι στον αετό του Έβρου, όπως πολλάκις έχουν επισημάνει άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»:

Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ Τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της 1ης θέσης του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.
Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη προγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσηςμεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.
Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική.