Super League: Μετά Λεωφόρο και Καραϊσκάκη μέσω Θεσσαλονίκης ο Πλατανιάς στην Ξάνθη για τον “τελικό”! Οι 21 του Ρόκα

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Πέμπτη το απόγευμα η αποστολή του Πλατανιά για το νέο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι με αντίπαλο την Ξάνθη  στα Πηγάδια.

Μετά, από παραμονή πέντε ημερών στην Αθήνα και τα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ολυμπιακό, το σκηνικό πλέον για τους Χανιώτες μεταφέρεται βόρεια όπου το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι τελικός για αυτούς κόντρα στην Ξάνθη, αφού αν χάσουν χάνονται.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στην Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά η αποστολή θα μεταβεί στην Ξάνθη. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, σύμφωνα με το athlitiko, ο Μπούντνικ με το να αποβληθεί στο Καραϊσκάκη δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην Ξάνθη και στον αντίποδα επιστρέφει από τιμωρία ο Ντικαμονά. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Στάμου, αυτή παίζεται, αφού ο 27χρονος πρώην αμυντικός ΠΑΟΚ και Ηρακλή δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Κλάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόϊτσεφ, Μαλσά, Ντουάλα, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ, Πετρόπουλος.