Ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Τάκης Λουκανίδης παρομοίασε με τον Σωτήρη Κυργιάκο

 

Ο Τάκης Λουκανίδης που έφυγε από την ζωή ήταν ένα πολύ μεγάλο όνομα στον αθλητισμό της Θράκης, αλλά και γενικότερα της χώρας μας, με αποτέλεσμα η είδηση του «χαμού» του να διαδοθεί γρήγορα και τα μηνύματα να είναι πολλά, με ένα εξ’αυτών να έρχεται και από τον… «Κυργιάκο» της Παναχαϊκής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αποστολίδη που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ένα απόσμασμα παλιάς αθλητικής εφημερίδας που αναφέρεται στον ίδιο, όταν ακόμα ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιζε στην Πάτρα και τον Τάκη Λουκανίδη, γράφοντας και τη λεζάντα «Καλό ταξίδι Κ. Τάκη Λουκανίδη! Τιμή μου που μιλήσαμε έστω και για 5 λεπτά».

Με τον τρόπο αυτόν ο Αποστολίδης αποχαιρέτισε τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα που έφυγε από τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα, που μπορείτε να δείτε και παρακάτω, έγραφε μερικές δηλώσεις του Τάκη Λουκανίδη για τον ποδοσφαιριστή τότε της Παναχαϊκής. Μάλιστα ο σπουδαίος Τάκης Λουκανίδης όντας σκάουτερ τότε του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τον κόουτς πλέον Γιάννη και είχε αναφερθεί σε αυτόν με πολύ καλά λόγια αποκαλώντας τον και ως τον «Κυργιάκο», της Παναχαϊκής.

Ο Αποστολίδης, εκτός από την Παναχαϊκή ως ποδοσφαιριστής (στόπερ), αγωνίστηκε και με τις φανέλες των ΠΑΕ Θράκη – Ένωση Αλεξανδρούπολης, Παναιτωλικού, Αναγέννηση Γιαννιτσών αλλά και του Μακεδονικού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Αποστολίδη: