Α2 Ανδρών: Έτοιμος να φουντ-Άρη ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕ Κομοτηνής

 

Mε απουσίες βασικών παικτών φαίνεται πως θα παραταχθεί ο Άρης στο σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕ Κομοτηνής για την 11η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του liberovolley o χωρίς προπονητή Άρης τώρα κινδυνεύει να μείνει και χωρίς παίκτες, αφού αποχώρησαν τρεις από το ρόστερ, γεγονός που ίσως διευκολύνει την ΑΕ Κομοτηνής στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Μίκρας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: Δραματική είναι η κατάσταση στους “κίτρινους” που αν συνεχίσουν έτσι οδεύουν για το τοπικό. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον Αρη χωρίς τρεις βασικούς παίκτες.

Ο αρχηγός Δημήτρης Ωρολογάς δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις της ομάδας γιατί περίμενε να πάρει μέρος τους μισθού του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ , ενώ τον ακολουθούν και οι Ρωμαλιάδης, Κατσαφλιάκας .

Σήμερα ο υπεύθυνος του τμήματος ανακοίνωσε στους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας ότι ο Ωρολογάς απέχει, ο Ρωμαλιάδης αυτοτραυματίστηκε στα βάρη και πως ο Κατσαφλιάκας είναι ασθενής .
Επίσης ανέφερε ότι πήδηξαν από την “βάρκα” και ότι συνεχίζουν οι υπόλοιποι τους οποίους εμπιστεύεται .
Φυσικά υπάρχει άγνοια κινδύνου αφού ο Αρης πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό στο τοπικό της ΕΠΕΣΘ !!!

Η απάντηση του Άρη ήρθε γρήγορα: Για blog αμφιβόλου ποιότητας, με ανακριβή δημοσιεύματα και ψευδείς ανυπόγραφες ειδήσεις που πλήττουν τον Σύλλογο κάθε μέρα θα βρείτε πολλά……..
Για σωστή ενημέρωση του Βόλεϊ ανδρών ΜΟΝΟ από το site του Ερασιτέχνη και από την σελίδα μας στο facebook ARIS Volleyball ΑΡΗΣ ΤΑΠ Official .
Υ.Γ. σε αυτούς που θέλουν προσωπικά να φουντάρουν…….δεν θα τους σταθούμε εμπόδιο……..
Τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών ΑΣ ΑΡΗ Θεσσαλονίκης