ΕΠΣ Θράκης: Τέλος από το Κόσμιο ο Μυστρίδης που πάει μέσω … Σάμου στο Κοπτερό!

 

Μόλις ένα εξάμηνο κράτησε η συνεργασία του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον έμπειρο Γιώργο Μυστρίδη.

Ο «Μίστρο» όπως τον φωνάζουν παρόλο αμυντικός ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Κοσμίου με 3 τέρματα στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα και αποχωρεί για την Βιστωνίδα Κοπτερού που είναι πρωτοπορος μαζί με τον Πανθρακικό στην Β’ κατηγορία, ομάδα που είχε ακουστεί το όνομά του και το καλοκάιρι αλλά για την θέση του προπονητή.

Ο 31χρονος Μυστρίδης πέρυσι αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, σε Θρίαμβο Αθηνων και ΓΣ Αργυρούπολης, αλλά και στους Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών και στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ως προπονητής – παίκτης, ρόλο που είχε και προπερσι στον Αετό Μίσχου.

Ο Μιστρίδης την περίοδο αυτή βρίσκεται από τις αρχές του χρόνου στην Σάμο για υπηρεσιακούς λόγους και με την επιστροφή του τον επόμενο μήνα θα ενσωματωθεί στην ομάδα του θα προπονεί πλέον ο Οντέρ Μουμίν.

Θυμίζουμε ο Μυστρίδης έχει πάρει το μετάλλιο «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας», αλλά και τιμηθηκε από τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, διότι τον Μάιο του 2013, υπηρετώντας στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ταξί στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής, δέχτηκε πυροβολισμό από τους επιβαίνοντες δράστες ένοπλων ληστειών σε φαρμακεία, ενώ στην συνέχεια καταδίωξε και συνέλαβε έναν από αυτούς.