Αποχωρεί ο Ογκουνσότο από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Συζητήσεις για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος

 

Ξαφνικά ήρθε ξαφνικά αποχωρεί από την Θράκη ο Πατρίκ Ογκουνσότο. Μάλιστα, τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην Ροδόπη περί αποχώρησης του Νιγηριανού επιθετικου επιβεβαιώνει δημοσίευμα από την Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος Ογκουνσότο που περίμενε πρόταση από το survivor2 τελικά δεν επιλέχτηκε από την παραγωγή του ΣΚΑΙ και φαίνεται κουράστηκε από τα πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη -Κομοτηνή και θα αποχωρήσει από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που από 23 του Σεπτέβρη που βρέθηκε στην ομάδα αποτέλεσε την ατραξίον του πρωταθλήματος κάνοντας και την ομάδα του γνωστή σε όλη την χώρα.

Στο διάστημα αυτό παρόλο που δεν θύμισε σε τον φορ που θαυμάσαμε σε Εργοτέλη και Βέστερλο ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ σε 11 παρουσίες και σίγουρα το κενό του δύσκολα να καλυφθεί από τον νέο προπονητή της ομάδας Ανέστη Σπυριάδη.

Σύμφωνα με τον Θεόφιλο Ψυχογιό και το  pamebala το μεγάλο «κόλπο» με τον Πάτρικ Ογκουνσότο θέλει να κάνει η Αναγέννηση Επανομής συζητώντας για το «μπαμ» με τον έμπειρο Νιγηριανό που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για ομάδα που επίσης αγωνίζεται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά της Θεσσαλονίκης, στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Ογκουνσότο στην πλούσια καριέρα του έπαιξε ακόμα σε Εργοτέλη, Βέστερλο,  ΑΠΟΕΛ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου, Αχαρναϊκό, Ερμιονίδα, Μακεδονικό και Δόξα Τριλόφου.