LIVE από τα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδος: ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Xanthi FC Arena των Πηγαδίων και το ThrakiSportS τον επαναληπτικό ανάμεσα στην Λάρισα και την Ξάνθη για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Ξάνθη και Λάρισα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 16:33 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:35 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:40 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:43 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:48 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 16:50 Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Κάστρο, Μπουλά, Σιλά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Καμαρά

Ωρα 16:54 Η 11άδα της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο, Περόνε.

Ωρα 16:58 Διαιτητής ο Σέζος (Κιλκίς) με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Κελάζογλου (Χαλκιδικής).

Ωρα 17:05 Στο πάγκο για τους γηπεδούχους οι Τζελέπης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης, Γέντρισεκ.

Ωρα 17:11 Στο πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι Σαφαρίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Ναζλίδης, Δερμιτζάκης, Μασούρας.

Ωρα 17:15 Εισοδος των δυο ομάδων και πάμε για την έναρξη του ματς

1′ Εναρξη του αγώνα

6′ Διαμαρτυρίες των Θεσσαλών για πέναλτι όταν ο Μπαξεβανίδης έδιωξε την μπάλα καθαρά όπως φάνηκε με γυμνό μάτι πριν του Λαγού που έπεσε στην μεγάλη περιοχή.

10′ Σε αντεπίθεση για την ΑΕΛ, ο Κριζμάν έκανε το σουτ, αλλά ο Σβαρνάς έκοωε πριν φτάσει στο τέρμα του Ζίφκοβιτς.

15′ Κατοχή της μπάλας για τον ΑΟΞ που θέλει ένα γρήγορο γκολ για να αγχώσει τους Λαρισαίους αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

18′ Καλό φάουλ από τον Γουάλας ελάχιστα άουτ η μπάλα.

26′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη όταν ο Μεχία στρώνει την μπάλα στον Κίκε μέσα στην περιοχή, εκείνος εαπό το ύψος της κάνει το σουτ, αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος σε κόρνερ.

27′ Γκοοοολ για την Ξάνθη! Στο κατάλληλο χρονικό σημείο μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Ντουρίσκοβιτς ο Μελιόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.  ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 1-0

31′ Από μία κίτρινη κάρτα σε Μεχία και Λαγό μετά την ένταση παικτών των δυο ομάδων.

40‘ Κίτρινη κάρτα στον Κριζμάν.

45′ Κίτρινη κάρτα σε Ντουρίτσκοβιτς και λίγο μετά σε Καμαρά. Αρκετά νεύρα. Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων

45+2′ Λήξη πρώτου μέρους. Καλό αποτέλεσμα σχετικά για την Ξάνθη που ωστόσο πρέπει να σκοράρει σχετικά γρήγορα ώστε να μπορεί να ανατρέψει το 0-3 του πρωτου αγώνα. Τέλος αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 1-0

Ώρα 18:05 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:09 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:12 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:16 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 18:18 Πάμε για την έναρξη του β’ μέρους

46′ Εναρξη δευτερου ημιχρόνου. Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντε Λούκας στη θέση του Καμαρά.

47′ Σουτ του Ντέλετιτς μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς

52‘ Απευθείας σουτ του Ντε Λούκας  στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

54′ Ο Γέντρισεκ στη θέση του Κίκε.

56′ Ο Μιλοσάβλιεβιτς στη θέση του Λεοζίνιο για την ΑΕΛ.

61′ Κίτρινη κάρτα στον Ντέλετιτς που είναι η δεύτερη και αποβάλλεται.

62′ Γκοοοολ  για την Ξάνθη! Ευθύβολο σουτ του Σιλά από τα αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπά και στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα. Πλεον σε ένα ημίωρο και με πάικτη παραπάνω ψάχνει τέρμα ή τερματα για την μεγάλη ανατροπή. ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 2-0

64‘ Ο Τριάδης στη θέση του Φασίδη.

65′ Ρέντζας στη θέση του Κριζμάν.

66′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντουρίτσκοβιτς που πρέπει να πάτησε τον Λαγό. Με δέκα και οι δύο ομάδες κακή στιγμή για τον Σλερβο που “κρεμά” την ομάδα του.

69′ Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Ναζλίδης στη θέση του Περόνε που καθυστερεί να αποχωρήσει.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Φατιόν. 20 λεπτά ακόμα για το τέλος.

77′ Πέναλτι για χερι του Γιοβάνοβιτς ζητά η Ξάνθη

79′ Κίτρινη κάρτα στον Καρατάσιο.

80′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μεχία, η μπάλα χτυπά στο τείχος και καταλήγει κόρνερ

85′ Δεύτερη κίτρινη για Καρατάσιο σε ένα εξάλεπτο. Με 9 η Λάρισα η Ξάνθη με 10 στο τελευταίο πεντάλεπτο χωρίς τις καθυστερήσεις.

87′ Κίτρινη στον Θεοδωρόπουλο για καθυστέρηση.

90′ Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. Αγωνία για τους μόλις 250 φίλους που βρίσκονται στο γήπεδο.

90+4′ Πιέζει η Ξάνθη που έχει κερδίσει κόρνερ με τον Ζίβκοβιτς στην μεγάλη περιοχή.

90+5′ Λήξη αγώνα. Κοντά στην ανατροπή έφτασε η Ξάνθη που ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική περιοχή που είχε για κάποιο χρονικό διάστημα. Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 2-0

Η Ξάνθη πίεσε αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς και μένει εκτός συνέχειας κυπέλλου. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν και σε αυτήν την μετάδοση…