Γ’ Εθνική: Τελευταία ευκαιρία από τον Νέστο Χρυσούπολης στον Τσανακτσόγλου

 

Δεύτερη ευκαιρία στον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό του Νέστου Χρυσούπολης Τσανακτσογλου φαίνεται ότι έδωσε η ομάδα του μετά και την τοποθέτηση του προέδρου Νίκου Μπουντρούδη.

Ο πρόεδρος της ομάδα του Νέστου στην ουσία διέψευσε τοπικό σάιτ της Ξάνθης που ισχυρίστηκε με αισχρό και συκοφαντικό τρόπο προς το δημοσίευμα του pamebala και του liganews το οποίο και αναπαρήγαγε το ThrakiSportS  ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα αποχώρησης του 21χρονου Τσανακτσόγλου από την ομάδα της Χρυσούπολης.

Ο πρόεδρος του Νέστου ανέφερε ότι ο “Τσανα” δεν ήταν στις επιλογές του Εβρίτη πρωην προπονητή της ομάδας Σάββα Καρυπίδη και θα αποχωρούσε και πλέον η ομάδα του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητες του στον νέο προπονητή, για τον οποίο δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Η υπόθεση θυμίζει  σε άλλο επίπεδο βέβαια την περίπτωση με τον επίσης Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκαν Μπαργκαν που πήρε και αυτός μια δεύτερη ευκαιρία από τον Άρη.

Ο Μπουντρούδης δήλωσε  στο «pamebala.gr» από όπου και η φώτο: «Φυσικά και υπήρξε θέμα Τσανακτσόγλου, από εμάς διέρρευσε ότι φεύγει, οπότε και δεν έχουμε και λόγο να το διαψεύσουμε, οτι αρχικά ήταν… φευγάτος. Ήταν εισήγηση του πρώην προπονητή, κ. Καρυπίδη. Απλώς επειδή είναι μεταβατικό στάδιο στην ομάδα, είπαμε να του δώσουμε δυνατότητα σε πρώτη φάση να… δείξει πράγματα στο νέο προπονητή, μια άτυπη δεύτερη ευκαιρία και να αποφασίσει εκείνος».

Πλέον όλα είναι στο χέρι ή καλύτερα στο … “κεφάλι” του Τόλη Τσανακτσόγλου να δείξει στον νέο προπονητή της ομάδας που θα ανακοινωθεί σύντομα, το πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι και πόσο μέχρι στιγμής έχει αδικήσει τον εαυτό του μη στεριώνοντας πουθενά αγωνιζόμενος σε 7 ομάδες στα 21 του χρόνια.