Γ’ Εθνική: Μετά τα χατ τρικ στο φινάλε του Α’ Γύρου όλα τα «κανόνια» του Α’ Ομίλου

 

Με την 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής στην οποία σημειώθηκαν μόλις 11 τέρματα, ωστόσο δυο ποδοσφαιριστές σημείωσαν χατ τρικ και επηρέασαν την κατάταξη στην κορυφή των σκόρερ.

Ο λόγος για τον πρωην επιθετικό των ακαδημιών της Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης Νίκο Βαλαβανόπουλο, που πλέον φοράει τη φανέλα της Καβάλας σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και πλησίασε στο ένα τέρμα φτάνοντας στα 9 τέρματα τον άλλοτε σκόρερ Πανσερραϊκού και Δόξα Δράμας Δημήτρη Γαϊδαρτζή που ωστόσο δεν σκόραρε στο 4-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ΑΕΔ. Στο παιχνίδι αυτό οργίασε ο Ταντίγια Τάντις που με το χατ τρικ που πέτυχε έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Οι 5 ομάδες της Θράκης που συνολικά έχουν μόλις 41 τέρματα, πέτυχαν αυτή την αγωνιστική μόλις 2 τέρματα, στο ντεμπούτο με νίκη του Λαζαρίδη με τον Άρη Αβάτου και με τον Κελεσίδη που με φοβερό σουτ έδωσε την νίκη στους Προσκυνητές με την Καρπερή.

Από τις ομάδες της Θράκης πρώτοι με 3 τέρματα παραμένουν οι Εμρέ της ΑΕΔ, ο Σαρηγιαννίδης του Άρη Αβάτου, και οι επιθετικοί της Δόξας Προσκυνητών ο Γιαννιώτης πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Σιχλιμοίρης και ο Καστοριανός πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Βάσκος. Από δυο τέρματα τέρμα έχουν άλλοι 6 ποδοσφαιριστές ομάδων της Θράκης με τον Ιωαννίδη όμως των Προσκυνητών να συνεχίζει στην ΕΠΣ Μακεδονίας και στον Θερμαικό πετυχάινοντας τέρμα στο ντεμπούτο του.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

10 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

9 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

7 τέρματα: Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου)

5 τέρματα: Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

4 τέρματα: Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

3 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσυνητών), Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού)

2 τέρματα: Μόσχος (Δόξα Προσκυνητών), Χαλίλ Ιμπράμ, Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης), Χατζήπαππας (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Αβογιάν (ΑΕ Διδυμοτείχου), Δουμάνης, Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης, Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου) Ιωαννίδης (Δόξα Προσκυνητών/Θερμαικός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ