Football League: Χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Κενάν Μπαργκάν και τον προπονητή του! Έγιναν… μαλλιά κουβάρια

 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Κενάν Μπαργκάν και τον προπονητή του στον Άρη Δημήτρη Σπανό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας την αποδέσμευση του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή «λόγω συγκεκριμένων πειθαρχικών παραπτωμάτων με αποκορύφωμα της τελευταίας εβδομάδας».

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα allaboutaris, που ναι μεν δεν θέλει να αναφέρει με λεπτομέρειες τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσά τους για να προφυλάξει την ομάδα, όμως τα στοιχεία που μεταφέρει αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι οι δύο άνδρες έχουν γίνει…. μαλλιά κουβάρια.

«Ξέρουν πάρα πολύ καλά και ο προπονητής και ο Μπαργκάν τι ειπώθηκε μεταξύ τους και επειδή εμείς ΠΟΤΕ δεν μπήκαμε στην διαδικασία του κοτσομπουλιού και του κυνηγιού των κλικ εις βάρος του ΑΡΗ θα μείνουμε στο ότι οι σχέσεις τους πλέον είναι κάκιστες για να μην γράψουμε κάτι άλλο. Ξέρει πολύ καλά ο παίκτης πως αποκάλεσε τον προπονητή και τι απάντησε ο τελευταίος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Το allaboutaris καλεί μάλιστα «επειδή πάνω από όλα είναι ο Άρης, το θέμα πρέπει να τελειώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο». Προσθέτει ότι «ο καλός Μπαργκάν με τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα αγωνιστικά είναι απόλυτα χρήσιμος. Μετά τον Πλατέλλα είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Αρη στα άκρα και μπορεί να βοηθήσει και με γκολ και με ασίστ. Άλλωστε ήδη τις πρώτες αγωνιστικές όποτε χρησιμοποιήθηκε το απέδειξε».

Ομως, προσθέτει η οπαδική ιστοσελίδα του Άρη, «θα πρέπει να αντιληφθεί ότι αφεντικό στην ομάδα και μάλιστα απόλυτο είναι ο προπονητής. Αυτός αποφασίζει για όλους και για όλα και πρέπει οι αποφάσεις του να είναι απόλυτα σεβαστές. Ο τρόπος που αντιδράει ο παίκτης και τα όσα είπε και την τελευταία φορά θα τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου».

Το σχετικό άρθρο του allaboutaris καταλήγει: «Είτε, λοιπόν, πρέπει αμφότεροι να συζητήσουν και να βάλουν νερό στο κρασί τους και να τα βρουν προς όφελος της ομάδας, είτε πρέπει να τελειώσουν άμεσα το ζήτημα και την συνεργασία τους γιατί στο τέλος ζημιωμένος θα βγει μόνο ο Αρης».