Super League: Το ευχαριστώ του Λουτσιάνο που αποχώρησε και επίσημα από τον πάγκο της Ξάνθης

 

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα από τον πάγκο της Ξάνθης, με τον ίδιο να γράφει και μια ευχαριστήρια δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ με μια ανακοίνωση, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που τις τελευταίες μέρες έλεγαν πως το παιχνίδι στη Λαμία θα είναι το τελευταίο που θα έβλεπε ο «Λούτσι», από τον πάγκο της Ξάνθης όντας βοηθός του Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Η ξανθιώτικη ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανήρτησε ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο έκανε τον απολογισμό και ευχαρίστησε την ομάδα και όσους συνεργάστηκε μέσα σε αυτήν για τον ενάμιση, σχεδόν, χρόνο που πέρασε εκεί.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λουτσιάνο παρακάτω:

«Όπως ίσως οι περισσότεροι από σας διαβάσατε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Ξάνθη ή τον ηλεκτρονικό τύπο, αποφάσισα να σταματήσω από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Χρήστο Πανοπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αριστείδη Πιαλόγλου και όλα τα μέλη αυτού όπως και τους συνεργάτες μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προπονητές κ.κ. Ραζβάν Λουτσέσκου και Μίλαν Ράσταβατς για την άψογη συνεργασία μας σε αυτό το χρονικό διάστημα του ενός έτους και οχτώ μηνών και κυρίως τους ποδοσφαιριστές για την καθημερινή μας συνεργασία. Το τέταρτο μου ταξίδι, και πρώτο ως προπονητής στην Ξάνθη έφτασε στο τέλος του. Το μέλλον μου ανήκει πρώτα στον θεό και κατά δεύτερον θα δείξει αν πραγματικά έκανα καλή επιλογή να ασχοληθώ με την προπονητική ».