LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Σκούταρι, Παραλίμνι – ΑΕ Διδυμοτείχου, Ν. Σιδηροχώρι – Άβατο και Καρπερή – Προσκυνητές

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την 11η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τελευταία του πρώτου γύρου και πρώτη για το 2018.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες περίπου τέσσερις ώρες θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στους αγώνες Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης – Ελπίδα Σκουτάρεως, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου και Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Δόξα Προσκυνητών για την 11η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 13:15  Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική για το 2018 μετά από διακοπή τριών εβδομάδων αλλά και η τελευταία για τον πρώτο γύρο, άρα θα έχουμε πρωταθλητή χειμώνα αλλά και τελική βαθμολογία πρώτου γύρου με όλες τις ομάδες να έχουν παίξει απέναντι σε όλες.

Ωρα 13:18  Θυμίζουμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αρης Αβάτου, Μέγας Αλέξανδρος Καρπέρής – Δόξα Προσκυνητών, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου, Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού, ΑΟ Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου και Ορφέας Ξανθης – Ελπίδα Σκουτάρεως

Ωρα 13:25 Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 13:29  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 13:33 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 13:39  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 13:44  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 13:48  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 13:53  Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 13:59  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:04  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:10  Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:15  Εχουμε θυμίζουμε ότι πάντα έχουμε χορηγό μας και το το e-shop Footbal Pro από το οποίο μεταξύ άλλων μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής αλλά και εμφανίσεις ομάδων.

Ωρα 14:22 Ξεκινάμε σιγά σιγά την πρώτη ενημέρωση από τα γήπεδα με τις συνθέσεις από την Κομοτηνή. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεκινά με τους Συνοδινό, Χατζήπαπα, Πλαστάρα, Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Μαυράκη, Ανυφαντάκη, Μουρατίδη, Κρασσώνη και Ανδρέου.

Ωρα 14:25  Για τον Άρη Αβάτου ξεκινούν τον αγώνα οι Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σρηγιαννίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης και  Ευθυμιάδης.

Ωρα 14:29  Πάμε στην Ξάνθη για να δούμε τα πρώτα στοιχεία από τον αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Ελπίδα Σκουτάρεως. Για τον Ορφέα ξεκινούν οι  Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Τανζού, Πασχαλάκης, Μπουταγκίδης και Χιντ Ιμέρ.

Ωρα 14:32  Για την Ελπίδα Σκουτάρεως αρχίζουν οι  Ταταρίδης, Ταχματζίδης, Γεωργιάδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης, Παπαβασιλείου και Νικολαΐδης.

Ωρα 14:37  Πάμε τώρα στις Σέρρες για να δούμε τα εκεί παιχνίδια, αρχίζοντας από το ματς του Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ΑΕΔ. Για την ομάδα του Διδυμοτείχου ξεκινούν οι Κ. Συριτούδης, Χρίστεφ, Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Παντελίδης, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος και Ζαφειρόπουλος.

Ωρα 14:40  Η αρχική ενδεκάδα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι οι Γουναρίδης, Φιάρας, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς.

Ωρα 14:44  Κλείνουμε με τις συνθέσεις από το ματς στην Ηράκλεια ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και την Δόξα Προσκυνητών. Για τους φιλοξενούμενους από την Κομοτηνή ξεκινούν οι Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Βελή Χακάν, Φαρμάκης, Δραγανίδης, Σιχλοιμοίρης, Βάσκος και Γαβριήλ.

Ωρα 14:48  Τέλος για τους γηπεδούχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καρπερής αρχίζουν τον αγώνα οι Μπρόκος, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Κούτλας, Νέδος, Μάνος, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Γκόγκας, Αγγελίδης, Μπάρδας.

Ωρα 14:52  Διαιτητές στο ματς Μέγας Αλέξανδρος Καρπέρής – Δόξα Προσκυνητών είναι οι Μπουτσικος, Τυριακίδης, Παπαδοπούλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ωρα 14:55  Στο άλλο ματς των Σερρών, είχαμε αλλαγή στο παιχνίδι του Διδυμοτείχου στο Παραλίμνι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα αφού ο  Δημήτρης Μαλουτας από την ΕΠΣ Ημαθίας πήρε την θέση του Νίκου Τεβεκέλη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθούς έχει τους Τσιότσο και Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ωρα 14:58  Ψωμόπουλος, Βερνέζης, Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας είναι οι διαιτητές στο Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αρης Αβάτου ενώ το ματς Ορφέας Ξανθης – Ελπίδα Σκουτάρεως διευθύνουν οι Παρχαρίδης, Παστιάδης, Χασιώτης της γειτονικής ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 15:01  Τέλος στα άλλα ματς που διεξάγονται έχουμε θρακιώτικες τριπλέτες. Στο Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού οι Κιγιτζή, Κηλικιώτης, Εμπλιουκ (της ΕΠΣ Ξάνθης) και στο ΑΟ Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου οι Κακουλίδης, Δανδανίδης, Γκιόσης (της ΕΠΣ Θράκης).

Ωρα 15:05  Εχουν πλέον ξεκινήσει τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μείνετε συντονισμένη για ενημέρωση των όσων γίνονται στα τέσσερα ματς των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 15:09  Γκολ στο Παραλίμνι. Κακό ξεκίνημα για την ΑΕΔ στις Σέρρες, πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο βρίσκεται πίσω στο σκορ από τέρμα του Ναλμπάντη. Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0

Ωρα 15:12  Στην Κομοτηνή χωρίς κάποια αξιόλογη φάση λίγο μετά την συμπλήρωση του δεκάλεπτου στο ματς του Νέου Σιδηροχωρίου με τον Άρη Αβάτου.

Ωρα 15:15  Στην Ξάνθη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σκορ, μόνο μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε τετατέτ του Πασχαλάκη που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Ωρα 15:18  Γκολ στο Παραλίμνι. Σκόρερ ο Ταντιτς με απευθείας ακτέλεση φάουλ. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την ομάδα του Έβρου. Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0

Ωρα 15:20 Γκολ στην Καβάλα με τον ΑΟΚ να κάνει το 1-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου

Ωρα 15:22  Στην Ηράκλεια, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σκορ στην αναμέτρηση του Μεγαλου Αλεξάνδρου Καρπερής με την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 15:26  Φτάσαμε στα μισά του πρώτου μέρους και το μόνο ματς στο οποίο έχουμε σκορ είναι στο Παραλίμνι – ΑΕΔ 2-0, όλα τα άλλα παιχνίδια είναι  ισόπαλα χωρίς τέρματα.

Ωρα 15:31 Γκολ στο Παραλιμνι. Ο Τάντιτς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα καθαρίζει το παιχνίδι και φέρνει την ομάδα του Έβρου προ μιας πολύ βαριάς ήττας. Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-0

Ωρα 15:32 Στην Κομοτηνή καλο σουτ για τους γηπεδούχους της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με τον  Ανυφαντακη αλλά η μπάλα περνά αουτ

Ωρα 15:35  Στην Ξάνθη δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο το τελευταίο διάστημα, με τον κόσμο να παρακολουθεί ένα μάλλον μοιρασμένο παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Ωρα 15:39 Στην Κομοτηνή καλή ευκαιρία για το Άβατο αυτή την φορά με τον Χαριτίδης να στελνει το απ’ ευθείας  φαουλ αουτ.

Ωρα 15:42  Στην Ηράκλεια η Δόξα Προσκυνητών κρατάει το αποτέλεσμα αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής απειλήσειθ επιθετικά.

Ωρα 15:47 Στην Κομοτηνή έχουμε τέλος πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-Αρης Αβάτου 0-0

Ωρα 15:48 Στην Ηράκλεια Σερρών έχουμε επίσης τέλος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής-Δόξα Προσκυνητών 0-0

Ωρα 15:49 Στην Ξάνθη έχουμε επίσης τέλος πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης-Ελπίδα Σκουτάρεως 0-0

Ωρα 15:50 Τέλος πρώτου μέρους και στο Παραλίμνι, το μόνο από τα τέσσερα ματς με σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου:  Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΕ Διδυμοτείχου 3-0

Ωρα 15:53  Τα αποτελέσματα του πρωτου μέρους : Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αρης Αβάτου 0-0, Μέγας Αλέξανδρος Καρπέρής – Δόξα Προσκυνητών 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-0, Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού 0-1, ΑΟ Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0 και Ορφέας Ξανθης – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 15:56 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:59 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:03 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ωρα 16:07 Έναρξη σε όλα τα παιχνίδια για το δεύτερο ημίχρονο

Ωρα 16:11  Γκοοοοολ για τη Δόξα Προσκυνητών! Σκόρερ ο Ραφαήλ Κελεσίδης που ανοίγει το σκορ στο Δημοτικό Γήπεδο της Ηράκλειας, στο τέταρτο λεπτο της επανάληψης, με σουτ έξω από την περιοχή. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής- Δόξα Προσκυνητών 0-1.

Ωρα 16:23 Στην Ξάνθη ο Ορφέας χάνει μεγαλη ευκαιρία με σουτ του Τορομανίδη αλλα ο Ταταρίδης διώχνει εντυπωσιακα.

Ωρα 16:26 Γκολ στην Κομοτηνή. Μετά από όμορφη προσπάθεια του Σαρηγιαννίδη και σέντρα ο Λαζαρίδης στο ντεμπούτο του κάνει το 0-1 με πλασε μετά από αδρανεια της άμυνας.  Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-Αρης Αβάτου 0-1

Ωρα 16:29 Γκολ στο Παραλιμνι. Ο Τάντιτς με χατ τρικ ανεβάζει και αλλο το δείκτη του σκορ. Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-0

Ωρα 16:32 Στην Καβάλα ένας εντυπωσιακός Βαλαβανόπουλος με χατ τρικ διαμορφωνει σε 3-0 το σκορ με τον Ξηροπόταμο.

Ωρα 16:39 Γκολ στην Ξάνθη. Δυστυχώς οι Σερραίοι ανοίγουν το σκορ με τον Σάββα Γεωργιάδη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφ σαιντ. Ορφέας Ξάνθης- Ελπίδα Σκουτάρεως 0-1

Ωρα 16:42 Στην Ηράκλεια οι Προσκυνητές κρατούν το σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, με του γηπεδούχους να πιέζουν.

Ωρα 16:45   Τα αποτελέσματα  λίγο πριν το τέλος : Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αρης Αβάτου 0-1, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Δόξα Προσκυνητών 0-1, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-0, Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού 0-1, ΑΟ Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-0 και Ορφέας Ξανθης – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-1

Ωρα 16:48 Στην Κομοτηνή καλή φαση για την Δόξα με τον Σαμαρά αλλά ο Αμουτζάκης κρατά το 0-1.

Ωρα 16:54 Τελικό στην Ξάνθη. Δεν τα κατάφερε ο Ορφέας απέναντι σε μια δυνατη ομάδα αν και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Τελικό αποτελεσμα Ορφέας Ξάνθης- Ελπίδα Σκουταρίου 0-1

Ωρα 16:56 Τελικό στην Κομοτηνή. Πρώτο διπλό για το Άβατο στοπρωτάθλημα με το Ν. Σιδηροχώρι να μενει χωρις νίκη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-Αρης Αβάτου 0-1

Ωρα 16: 57 Τελικό στην Ηρακλεια. Μεγάλο διπλο των Προσκυνητών επί της Ηράκλειας που παραμένουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής. Τελικό αποτελεσμα Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής- Δόξα Προσκυνητών 0-1.

Ωρα 16:58 Τελικό και στο διπλανο Παραλίμνι. Πρώτη βαριά ήττα της σεζόν για την ΑΕΔ από τον πρωτοπόρο ωστόσο Απόλλων Παραλιμνίου. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-0

Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας για κοντά 3 ώρες. Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα, η βαθμολογία στο φινάλε του α’ γύρου και τα ρεπορταζ των αγώνων…