Τέλος από την Ξάνθη ο Λάζαρος Στοϊνοβιτς που επιστρέφει στον … πατέρα του στην Κομοτηνή!

 

Στην ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που προπονεί ο πατέρας του Ζόραν θα συνεχίσει ο 18χρονος Ελληνοσέρβος μεσοεπιθετικός της ομάδας νέων της Ξάνθης  και παλιότερα των ακαδημιών του Πανθρακικού Λάζαρος Στοϊνοβιτς.

Ο Λάζαρος που σκόραρε το γκολ της νίκης στο παιχνίδι της ομάδας Κ20 στα Χανιά, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και προτίμησε την “αγκαλιά” του πατέρα του στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ώστε να την βοηθήσει στην προσπάθεια που κανει για την παραμονή στην Γ’ Εθνική. Με τον πατέρα του είχε συνεργαστεί και στην ομάδα Κ15 του Πανθρακικού.

Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και πέρσι τον Γενάρη και μετά που διέλυσε η ομάδα έμεινε ελεύθερος και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου κατέκτησε το κύπελλο κατακτώντας την κούπα (φώτο), ενώ βοήθησε στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών και για αυτό το λόγο ήταν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος στην περσινή ψηφοφορία του ThrakiSportS.

Θυμίζουμε ότι  τα αδέρφια του Χρήστος και Νάσης βρίσκονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Σε επικοινωνία του Γιάννη Καρτάλη και του ThrakiSportS με τον Λάζαρο Στοίνοβιτς, o πρωην παίκτης της Ξάνθης ευχαριστεί την ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσε και του συμπαραστάθηκε με τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν.