Γ’ Εθνική: Με απουσίες με το Άβατο λόγω … σκι το Ν. Σιδηροχώρι! Χωρίς 6 αλλά με 3 μεταγραφές η πρώτη αποστολή για το 2018

 

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου για το ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα ο Ζόραν Στοίνοβιτς σε όλη την περίοδο της διακοπής λόγω των εορτών δεν είχε τους φοιτητές της ομάδας που είναι πάνω από 15 σε αριθμό, ενώ πολλοί από αυτούς επέστρεψαν μόλις αυτή την εβδομάδα που και η ομάδα ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις.

Επιπλέον ο προπονητής της ουραγού ομάδας της κατηγορίας που παιζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή με τον σκληροτράχηλο εκτός έδρας Άρη Αβάτου του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, θα στερηθεί και τρια στελέχη της ομάδας τους Παρασκευόπουλο, Πανουργιά και Αλεξακούδη που έχουν μαθήματα για το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας Γρεβενών και θα απουσιάζουν το επόμενο τουλάχιστον δεκαήμερο από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός αποστολής είναι ακόμα ο γυμναστής παίκτης της ομάδας Στέλιος Ηλιόπουλος, λόγω προσωπικού θέματος και ο τραυματίας εδώ και καιρό αρχηγός της ομάδας Σάκης Γιαννακίδης.

Στα θετικά η προσθήκη στην αποστολή των τριων 18αρηδων νέων μεταγραφών της ομάδας, του Λάζαρου Στοίνοβιτς από τους νέους της Ξάνθης που θα ακούει μετά από χρόνια τις οδηγίες του πατέρα του Ζόραν, αλλά των δίδυμων πλάγιων μεσοεπιθετικών Ηλία και Γιώργου Ξενοδοχίδη που αποκτήθηκαν από την Δόξα Προσκυνητών.

Η 20μελής αποστολή της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Παγώνης, Λεφής, Κούτρας, Γάιδας, Τσορτανίδης, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Σαμαράς, Κορωνάκης, Ανδρέου, Μίλερ, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς, Ηλ. Ξενοδοχίδης, Γ. Ξενοδοχίδης