Γ’ Εθνική: Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για το πρώτο παιχνίδι του 2018 με την Ελπίδα Σκουτάρεως

 

Με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης ενόψει του πρώτου παιχνιδιού του 2018, στο γήπεδο του ΑΟΞ την Κυριακή (15:00, LIVE ThrakiSportS) με αντίπαλο την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Μετά το πέρας της τελευταίας δυνατής προπόνησης πριν το παιχνίδι, ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Παναγιώτης Καμαράκης ανακοίνωσαν στους ποδοσφαιριστές την αποστολή που επέλεξαν για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής, με αντίπαλο την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το τεχνικό τιμ να μην έχει πολλούς πονοκεφάλους πέρα από τον τραυματισμό του Θόδωρου Αθανασίου, ενώ στην 18αδα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του και ο Κώστας Ξαντινίδης.

Δείτε παρακάτω την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού, Κιούρτ, Μαλαδένης, Χατζηπαππάς, Τσιλιγγίρης, Ξαντινίδης, Μπουνταγκίδης, Χιντ, Κατρανίτσας.