ΕΠΣ Ξάνθης: Εν αναμονή του προπονητή έκανε και την πρώτη του μεταγραφή ο Ερμής Μάνδρας

 

Ο Ερμής Μάνδρας βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την πρόσληψη του νέου του προπονητή, αλλά παράλληλα δεν αμελεί και την μεταγραφική του ενίσχυση και ήδη από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή. 

 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η ομάδα του Ερμή Μάνδρας στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό πως στο έμψυχο δυναμικό της ανήκει πλέον και ο Γιάννης Τσάνης (δεξιά στη κεντρική φωτό), ένας παίκτης γνωστός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, ο οποίος έρχεται στον Ερμή από την Βιστωνίδα.

Παράλληλα στην ομάδα της Μάνδρας, έχουν αρχίσει και βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας και θα κοουτσάρει την ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στο 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή: «Ο Ερμής Μάνδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΝΗ. Καλώς ορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!»