Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εμπλέκει Πανόπουλο, Λουτσέσκου και Κασναφέρη με υπόθεση λαθρεμπορίου και φοροδιαφυγής

 

Ένα περίεργο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακελειό” που κρεμάστηκε από το πρωί στα περίπτερα της χώρας φέρεται να εμπλέκει με υπόθεση λαθρεμπορίου τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο, τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας και νυν του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ και νυν στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργο Κασναφέρη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει σχετική καταγγελία ανώτερου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «κακουργηματικού χαρακτήρα σπείρα λαθρεμπορίου και φοροδιαφυγής» καθώς και για… «προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης προκειμένου να μην δυσαρεστηθεί ο Ιβάν Σαββίδης, προσωπικός επιστήθιος φίλος του υπουργού Οιοκνομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου».

Βέβαια, αξίζει να διευκρινιστεί ότι η εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου δεν φημίζεται για την εγκυρότητά της. Από την άλλη ωστόσο, την προηγούμενη φορά που ασχολήθηκε με τον Πανόπουλο ήταν για να αναφέρει τα σύννεφα στις σχέσεις του με την Skoda, γεγονός που μέσα σε λίγες μέρες επισημοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ και την μετονομασία της ομάδας από ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ.

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει επίσημα ή ανεπίσημα από κάποιον από όσους φέρονται σύμφωνα με το δημοσίευμα να εμπλέκονται στην υπόθεση. Το ThrakiSportS αναζήτησε την εφημερίδα και δημοσιεύει παρακάτω το πρωτοσέλιδο αλλά και όσα αναφέρονται για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας «Μακελειό», καθώς και το βίντεο με το τηλεοπτικό σποτ που αναφέρεται στην υπόθεση…

 

 

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα της εφημερίδας: